Ezen az oldalon már nincs is értelme fizetéssel kapcsolatos kérdést feltenni mert az összes egy széttrollkodás?
Pont ezt akartam írni én is kérdező, mikor leprolizzák az embert, kicsikét dühítő. Nem érzem magam egyáltalán annak... Pedig nem keresek 300+ nettót.
Nem baj, jelentettem mint provokatív választ...
#7 en sem erzem magam bunkonak, de latod, hogy az vagyok.
Nincs osszefugges a ketto kozott.
Nem lesz túl reprezentatív a felmérésed itt. Nem tudod, hogy aki válaszol, az egy középiskolás, vagy egy multinál dolgozó, unatkozó informatikus.
Ha szakmánként/iparáganként, tapasztalat függvényében érdekel a dolog, akkor nézd meg a legfrissebb Hays bérfelmérés kimutatóját.
Ha itt kérdezel, azzal csak egy péniszméret-méregető versenyt indítasz, amitől mindenki csak rosszabbul, elégedetlenebbül érzi magát.
Gondold át, hogy mi az, amire valóban kíváncsi vagy, és azt kérdezd meg. A "ti mennyit kerestek és hány évesek vagytok???" elég éretlen és kevés tapasztalatról árulkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!