Szerintetek Magyaroszágon milyen szintű bérezésre lenne szükség, hogy a tömeges elvándorlás megelőzhető legyen?
Figyelt kérdés
Én most gondolkozom a Németországba költözésen, de azért pályozok itthon is állásokra. Az ottani bér kb. 40-50%-át szeretném Magyaroszágon megkeresni, de legtöbb munkáltató ezt már soknak tartja.2021. máj. 14. 12:37
12/21 anonim válasza:
És ezt a bért nem tudod elerni a közeljövőben? Azért nem tudni számomra túl magasnak.
13/21 anonim válasza:
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A bevándorlás kérdése persze meglehetősen átpolitizált. Én úgy látom, hogy a jó életkörülményeket biztosító országok ennek jó illetve rossz hatásait egyaránt elszenvedik. Nem meglepő módon a fordított irányú mozgás (nyugatról keletre, északról délre) viszonylag ritka.
2021. máj. 14. 16:47
15/21 anonim válasza:
Igazából ha fele ennyi e kerülnének az albérletek itthon, már az is sokkal jobb lenne. Mivel jelenleg kb német árakkal egyszintűek, miközben a fizetés kb harmada.
16/21 anonim válasza:
#15 azt elfelejtetted hozzá tenni, hogy max. úgy egyszintűek, ha Budapest belvárost hasonlítjuk valami német faluhoz. Berlinben pl. legalább a duplája az albi Pesthez képest.
17/21 anonim válasza:
Én Kölnből ismertem személyesen valakit, aki rezsivel együtt fizetett 300 eurót egy teljes lakásért. Budapesten még a Belvárostól kiljebb is hasonló árakat fogsz látni.
18/21 anonim válasza:
Na, szuper, mutatsz ilyen Kölni albérlet hirdetéseket? Ami 300 euró rezsivel.
19/21 anonim válasza:
Nem vagyok ingatlan közvetítő, keress magadnak.
De ahhoz beszélni kellene a nyelvet, nem úgy mint a magyar emberek nagyrésze, aki az anyanyelvén kívül nem tud semmit (meg azt is elismerem, hogy nőknek ott is csakúgy mint itthon sokkal könnyebb kedvezőbb albérletet találni).
20/21 anonim válasza:
Keresek, de nem látom sehol, hogy ennyiért hirdetnének, ezért kérdezem. Bár gondolom ezt is hazudtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!