Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez milyen fizetésnek számít?

Ez milyen fizetésnek számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok, gazdasági területen tanulok jelenleg mesterképzésen. Még nem végeztem el, azonban adódott egy lehetőség hogy csatlakozhatnék egy nagy multihoz főállásban gazdasági területen. Emiatt levelezőn vagy egyéni tanrenden folytatnám a tanulmányaimat és így fejezném be a mestert. Nincs tapasztalatom egyáltalán a pályán, tehát teljesen kezdő vagyok.

A fizetés havi 400 ezer Ft bruttó + havi bruttó 25 ezer Ft cafeteria lenne.

Vidéken.

2021. máj. 13. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken ez korrekt kezdőfizu.
2021. máj. 13. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Vidéken ez nagyon is jó. Pláne akkor ha nincs autód, amire sokat kell költeni, nincs hiteled, nincs gyereked, nincs drága hobbid. Ergo tudsz spórolni.
2021. máj. 13. 19:43
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 Nincs se autóm, se hitelem, se gyerekem, se drága hobbim. Albérletben lakom barátnőmmel, ami szerencsére olcsó. :D
2021. máj. 13. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pályakezdőként vidéken pénzügy diplomával 250eFt nettót kap barátnőm.
2021. máj. 13. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez abszolút jó fizetés vidéken(bár az elég tág fogalom)ez egy nagyon jó lehetőség számodra.Befejezni nehezebb lesz úgy hogy főállásban dolgozol de szerintem jól járnál vele.
2021. máj. 14. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!