Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért gáz a mekiben dolgozni...

Miért gáz a mekiben dolgozni felnőtként?

Figyelt kérdés
Mi van ha vki azért dolgozik ott, mert szereti? Mindenkinek lehetősége van a karrier előrelépéshez. Konyhásból üzletvezető is lehetsz, ami már egy egészen király pozíció.
2021. máj. 12. 22:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Dolgoztál már máshol egyébként? :D Csak mert nekem úgy tűnik, ez az első munkahelyed és nincs viszonyítási alapod.

Meki a csodálatos munkahelytől azért elég messze van szerintem :D.

Nekem senki ne mondja, hogy szívesebben áll valaki a konyhában és készít hamburgereket napi 10 órát szinte megállás nélkül a 40 fokban 230 ezer Forintért, mint mondjuk ül egy hűtött fűtött irodában szellemi munkát végezve 400 ezerért. (Most csak mondtam valamit)

Ezeket a sorokat a munkahelyemről írom. Irodából. Munkaidőben. Mert most épp úgy tartja kedvem, és nincs pörgés. Jó idő van. Itt is barátságos a környezet, mi is család vagyunk. Ha úgy tartja kedvem, lemegyek a büfébe és veszek egy kávét bármikor bármelyik kollégával. Akkor megyek, és oda a gyáron belül, ahova és amikor akarok. Nincs megszabva, hogy mikor van szünet. És valszeg hónap végén kétszer annyit kapok, mint a mekiben dolgozók. Nem cserélnék veled.

Ne érts félre, semmi bajom a mekivel. Szeretem a mekis kaját. Aki ott dolgozik, dolgozzon ott. Nem nézem le. Sem a fizikai munkát végzőket. Ezzel amit írtam, azt akartam szemléltetni, hogy azért vannak a Mekinél jobb munkakörülmények is, csak lehet nem tudsz róla vagy nem tapasztaltad meg.

És ne úgy értsd hogy úúúristen ez maga az álommeló amit leírtam. Sok helyen van ez így.

De szerintem addig gondolod jó munkahelynek a Mekit, amég be nem kerülsz egy igazán jó munkahelyre, tényleg tök kedvező munkakörülményekkel, ahol sokkal kevésbé van "megkötve" a kezed a nap folyamán.

Te lehet nem ilyen vagy, és tényleg ez a mindened. Akkor legyen úgy.

2021. máj. 13. 10:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, meg lehet,h vannak jobbak, de ahozz végzetség kell 😆 nekem meg grafikusi van, így nem igen van más választásom.
2021. máj. 13. 11:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl megterhelő?

Megnéznélek pl a Nyugati Mekiben, amint arról áradozol, hogy milyen pihenős, laza hely :))

2021. máj. 13. 16:46
 14/15 A kérdező kommentje:

Annál forgalmasabb mekiben dolgozom. 🤨

Elvileg! A legforgalmasabban dolgozom. De csak elvileg! Ezt mondta a főnök. De sztem meg nem vészes. 🤔

2021. máj. 13. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Tök menő kiszolgálni az arra járó éhezőket; szerintem cool.
2021. jún. 6. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!