Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért gáz a mekiben dolgozni...

Miért gáz a mekiben dolgozni felnőtként?

Figyelt kérdés
Mi van ha vki azért dolgozik ott, mert szereti? Mindenkinek lehetősége van a karrier előrelépéshez. Konyhásból üzletvezető is lehetsz, ami már egy egészen király pozíció.
2021. máj. 12. 22:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Ki mondta, hogy gáz? Nekem is van egy ismerősöm, aki már 50 éves, és mekiben dolgozik, szereti csinálni.
2021. máj. 12. 22:55
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Ki szerint gáz? Azokkal nem kell törődni. Te szereted? Akkor csináld.
2021. máj. 12. 22:56
 3/15 anonim válasza:
93%
Miért lenne gáz? Az a gáz, hogy sokan még mindig szégyennek tartanak és lenéznek sok munkakört. Gusztustalan felfogás.
2021. máj. 12. 22:59
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem gáz. A munka nem szégyen.
2021. máj. 12. 23:02
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Na, menjünk végig:

- Nem, nem gáz. Munkahely. Semmivel nem gázabb, mint bárhol máshol dolgozni. Bolti eladó, vagy operátor. Az tény, hogy a mekis dolgozók nagyrésze inkább fiatal.

- Nem hiszem, hogy ezt ténylegesen bárki szereti. Nincs mit szeretni benne szerintem. Maximum megtűröd. Ha tényleg szívből szereted és úgy mséz be minden nap, hogy végre mehetek dolgozni, légyszi írd le, mit szeretsz benne...

- Konyhásból üzletvezető... Lehetsz persze. De nem leszel :D. Ne áltasd magad. Eleve a Mekis üzletvezetők kihalásos alapon működnek kb. Nem cserélődnek fél évente és válik nyitottá a pozíciójuk. Szerintem a városunkban lévő Mekinek amióta megnyitott (több mint 10 éve) ugyan az az üzletvezetője.

2021. máj. 13. 09:27
 6/15 A kérdező kommentje:

Én tényleg szeretek ott dolgozni! Egyszerűen a hangulaz miatt. 14 évesen megmondtam,h én a mekiben akarok dolgozni. Azóta is csodálom a mekis rendszert. A meki mindenkinek munkát ad és családként bánunk egymással. Nem túl megterhelő munka, elég kényelmesen szabadon lehet dolgozni. Senki nem szereted kemény munkát végezni így a könnyű munka miatt azt csinálsz amit szeretsz. Ellaulhatsz. Vagy mi. Vendégként is csodálatos érzés fog el mikor belépek oda. Jó az elrendezés, színek, emberi hangulat, illat stb.

Igen ez így müködik,h 10 év múlva választják meg az embert fő vezetőnek. De közte még vannak pozíciót, amit akár 2 év után is elérhetsz és magasabb fizetést kapsz. Persze ehhez megfelelő személyiség kell, amit ugye lehet fejleszteni.

2021. máj. 13. 09:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Sry az elgépelésekért
2021. máj. 13. 09:36
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
A Meki jò, a Meki különleges...
2021. máj. 13. 09:46
 9/15 anonim ***** válasza:
27%
A Mekis Big mactől mindig megy a hasam. A Meki egészséges.
2021. máj. 13. 10:01
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Aztán lehet még a Mekiben az emberek agyát is átmossák, mint a kérdezőét.
2021. máj. 13. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!