Szellemi munka helyett fizikai munka?
Jelenleg szellemi munkát végzek egy nem túl magas fizetésért (netto 200 000 + cafateria). Ez a fizu arra elég, hogy a szüleimmel élve ne kelljen nélkülöznünk (normális keretek között), megtakarításra kb. semmi nem jut. 26 évesen...
Környezetemben sok ismerősöm van akik gyárban műszakoznak és jóval többet keresnek, mint én. Saját kocsi/lakás, megtakarítás, anyagi biztonság. Ez rólam nem mondható el. Egy ideje már gondolkodom, hogy elmegyek én is gyárba, a magasabb fizetés és a kisebb agyi leterheltség vonzónak tűnik. Egyetem alatt és után én is fizikai munkát végeztem és az az igazság, akkor voltam a legboldogabb. Vezetőüléses targoncavezetői engedélyem van, azzal szeretnék elhelyezkedni.
Nyilván van előnye a jelenlegi állásomnak (pl. szabad hétvégék), de mindent összevetve talán érdemes lenne váltani.
Helyemben mit tennétek?
Látom 12-es, szöveget azt nem tudsz értelmezni! :D
Nincs a Rudolph-nál bruttó 500-as alapbér.
"Elérhető bruttó bér 350.000-500.000 Ft"
Tehát nem alapbér. Legközelebb jobban hazudj. :D
A mozgóbért minden cég megadja.
Mozgóbért csak akkor vonják meg ha a targoncás anyagi károkat okozott.
A mozgóbér ennél a cégnél sicher.
Mééér ha téged mekkérdeznek melyiket akarod akkor nem a 350- et mondod?
Meg fogják adni, mert rengeteg nyitott targoncás pozíció van Győrben.
Nézd meg a hirdetést, hogy milyen ajánlatokkal rukkoltak elő.
A Rudolph még szállást is kínál.
Eddig nem írták ki a hirdetesekbe, hogy mennyi az annyi.
Hiány van targoncasbol és inkább már tegnap kell az ember mint holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!