Hol fogtok dolgozni az egyetem után történelem szakosok?
Figyelt kérdés
Én idén végzem el az egyetemet és kezdésnek olyan munkahelyet szeretnék ahol egyik héten kell dolgozni a másik hét pedig szabad. Az egyetem mellett is ilyen felvaltasban dolgoztam és ezt szeretném megtartani.2021. máj. 8. 18:00
11/14 anonim válasza:
És most hol dolgozol? És mennyi pénzt kapsz? Nem tudsz ott maradni? Ha a szüleid eltartanak, akkor lehet alkalmi munkád, de megélni belőle nem lehet.
13/14 A kérdező kommentje:
Most egy tehenészetben dolgozom.
2021. máj. 13. 07:03
14/14 anonim válasza:
Hehe. Hát akkor minek oda a történelemszakos diploma?
Egy szak törivel mint tanár is nehéz lesz elhelyezkedned, nem is tudnak annyi órát adni neked, hogy tele legyen az órarended. A mi sulinkban is óraadó a töritanár, és vagy 3 iskolában dolgozik. Ha nem akarsz főállást, akkor keress óraadói állást, mint tanár. De abból megélni nem fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!