Gyógymasszőrként meg lehet élni Budapesten magánvállalkozóként?
7000ft/óra, 6 vendég naponta, 20 munkanap.. azaz 120 vendég havonta, 840e Ft bevétel.
120 vendég nem fog beesni az utcáról, oda marketing kell. Ami jó pár 100e Ft, míg nem épül ki a stabil vendégkör.
Frekventált helyen (nem a laksásodban) simán ugrik 150e is a helybérlésre.
#9:
"7000ft/óra, 6 vendég naponta, 20 munkanap.. azaz 120 vendég havonta, 840e Ft bevétel."
Én havonta 25 napot számolta (ahogy azt írtam is), úgy kijön a milliós bevétel.
"120 vendég nem fog beesni az utcáról, oda marketing kell. Ami jó pár 100e Ft, míg nem épül ki a stabil vendégkör.
Frekventált helyen (nem a laksásodban) simán ugrik 150e is a helybérlésre."
Jó, akkor az 1 millió bevételből 50 ezer az adó (legyen áfamentes katás), 150 ezer a hely bérlése, 200 ezer a marketing. Egyéb dolgokra ami kell a masszázshoz, takarításhoz stb legyen még egy százas. Akkor nettó 500 maradt, tisztán.
Én ezt írtam: "Szóval átlag gyógymasszőrként olyan 4-500 nettó ami megmarad, HA van annyi vendéged, hogy az kitöltse az idődet."
Melyik része nem stimmel? Kérlek vezesd le nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!