A heti munkaidő legfeljebb 48 óra lehet?Új munkahelyre megyek, ahol hétfőtől-péntekig napi 12 óra munka lesz,ráadásul két műszakban.A hétvége mindig szabad.Így heti 60 óra lenne,törvényes ez így?
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 18:44
11/14 anonim válasza:
Szia 6-os vagyok
Én javasoltam
"Próbáld ki! Nézd meg mennyire fárasztó és mennyi a tényleges pénz. Bármikor felmondhatsz a próbaidő alatt."
Örülök, hogy belevágtál.
Pár hónap múlva kíváncsi lennék a tapasztalataidra.
Oszd meg velünk kérlek.
Minden jót!
13/14 A kérdező kommentje:
Érdekes.Ugye heti négy nap a max,ebből 3-szor 12 óra és 1-szer 6 óra volt a legtöbb amit dolgoztam egy héten.Van hogy két napot megyek a többi állásidő,8 órában fizetik.8 napra fizettek 86.000ft-ot 1 éjszaka volt benne.Ez lesz az első teljes hónap ,meglátjuk.
A munka nem rossz ,inkább unalmas mint nehéz ,minél több mindenhez értesz annál több az alapbér.Kérdezgettem kollégákat tényleg van feljebb lépési lehetőség,nem csak úgy írták a hirdetésben.
Köszi az érdeklődést! :)
2021. jún. 20. 00:57
14/14 anonim válasza:
Nah az jó, majd ha meglesz egy teljes hónap kíváncsian várjuk a fejleményeidet, mennyire bírható és milyen a bér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!