Pályakezdőként hálózati support munkáért pofátlanság 350.000 nettót kérni állásinterjún?
Figyelt kérdés
A huaweihez jelentkeztem, viszonylag komoly hálózati ismereteket kérnek, de frissdiplomásokat keresnek. Ahogy néztem, még ennek is olyan 350-nél kezdődik a fizetése junioroknál, bár nem értek hozzá annyira. Merjek én is ennyit kérni vagy kinevetnek, mikor azt se tudják, jó lennék-e a munkára?2021. máj. 5. 20:38
11/17 anonim válasza:
Teljesen reális a 350, pont 8 éve kerestem 220-at gyakornokként és azóta az űrbe lőttek a bérek. Nálunk a 4 (!) Órás gyakornok keres be. 300-at!
12/17 A kérdező kommentje:
CCNA szinten vagyok, de még infós cégnél sem dolgoztam, viszont nagyon érdekelne a dolog. De amúgy én nem is nagyon találtam 300 alatti junior fizetéseket sem.
2021. máj. 6. 11:02
13/17 anonim válasza:
Engem nettó 300-ért vettek fel, CCNA szinttel
Olyat keress, ami műszakos és akkor még rájön a pótlék.
14/17 anonim válasza:
Tehát nincsen munkatapasztalatod, és mivel nem említed, feltételezem diplomád se? A HR-es majd jól kiröhög, ha arra hivatkozol, hogy egy IT-s ne keressen nettó 300-nál kevesebbet.
Egyrészt ne nettó bérigényt adj meg, másrészt bruttó 350-400 ezerre számíthatsz jó esetben, ha Budapestről van szó.
15/17 anonim válasza:
13 vok.
azzal kiégesziteném, hogy
diploma és munkatapasztalat nélkül
16/17 anonim válasza:
"13 vok.
azzal kiégesziteném, hogy
diploma és munkatapasztalat nélkül"
Alapfizetés a 300e nettó, pláne Budapesten. aki itt 200 nettókról beszélget, az szerintem még nem töltötte be a 18-at.
17/17 anonim válasza:
Fejlesztőként valóban alap, hálózati supportként kiemelkedően jó és ritka kezdő fizetés. Ideje felébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!