Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Igaz e az, hogy 100 millió...

Igaz e az, hogy 100 millió YouTube nézettséggel, monetizálható tartalmon, még nagyrészt magyarnézettséggel is 30 millió forintot lehet keresni, mínusz az adó?

Figyelt kérdés

2021. máj. 3. 19:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
41%
Az se mindegy, hogy milyen jellegu tartalom. Mivel YT csak reklam uten fizet, es en pl adblockert hasznalok azaz sose latok reklamot igy utanam nem is kapnak penzt. Ha mondjuk egy tech csatornarol van szo akkor az emberek tobbsege hozzam hasonloan adblockert hasznal, de egy fozos csatornanal nagyon kevesen.
2021. máj. 4. 11:41
 22/23 anonim ***** válasza:
57%

Túl sokat számolgatsz kérdező szerintem. Ezt így soha nem fogod megsaccolni, mivel pontos értékeket és bevételt sem tudsz meg más csatornákkal kapcsolatban sem.

Függ attól, hogy az adott témában például mekkora konkurenciád lesz, ahogy mondtad angolul akarod csinálni...kevés olyan téma van, amit külföldön nem dolgoztak még fel. Megnézted, mekkora kereslet lenne rá?

Ha mindnek utána néztél, akkor sem tudod megmondani előre sajnos, hogy milyen bevételre számíthatsz.

Nekem van fent pár videóm angolul, vannak kulcsszavak amire az első helyen van a videóm a találatok között, több milliós összmegtekintéssel, de a promóció nem hoz sokat. Youtube pénzbeszerzéssel pedig nem összeköthető, aminek meg van az oka.

Inkább állj neki, csináld, tesztelgesd.

2021. máj. 4. 13:05
 23/23 anonim ***** válasza:

Legutóbb amikor néztem 2020-ban pár csatornát, akkor ott 0,82 volt az átlag magyar CPM (külföldi csatornák a magyar nézők után kerestek átlagosan ennyit), játékos csatornával (lehet, hogy nem a legjobb niche).

Igen, 30 millió Ft reális (adózás előtt) 100 milliós nézettség után.

2021. máj. 4. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!