Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Igaz e az, hogy 100 millió...

Igaz e az, hogy 100 millió YouTube nézettséggel, monetizálható tartalmon, még nagyrészt magyarnézettséggel is 30 millió forintot lehet keresni, mínusz az adó?

Figyelt kérdés

2021. máj. 3. 19:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#10. Ez természetesen így van...

Dancsó egyik kamerája vagy 12 millió forintot ér, bár nem azzal videózik mindennap, azzal (is) vállalkozik (is).

Még amikor nem volt ennyire befutott, de már kezdett nagyon befutni, akkor a 3-4 éves használt kameráját és a kiegészítőket valahol 500-600 ezer forint között adta el (pontosan már nem emlékszem)...

Ma olyan kamerát használhat, a mindennapokban is ami több milliós, ez szinte biztos...

Illetve valószínűleg a szgépe és laptopja sem olcsó amin vág...

Más típusú videósok pedig még sokkal több dologba is “kénytelenek” fektetni.

2021. máj. 3. 19:49
 12/23 anonim ***** válasza:
41%
Te ilyen YouTuber rajongo vagy? Azt sem tudom ki az a Dancso, te meg szamon tartod a kamerait.
2021. máj. 3. 19:51
 13/23 A kérdező kommentje:

Azért érdekelne amúgy az igazság, mert én egy jóval költségesebb formátumba kezdenék bele és angol nyelven...

Csak a biztonság kedvéért egy szegényebb ország CPM árát akarom alapul venni a számításaimnál. A magyar az pont jó...

2021. máj. 3. 19:52
 14/23 A kérdező kommentje:

És én nem vállalnék el sem szponzorációt, illetve a közösségi finanszírozást is szeretném elkerülni...

Azt szeretném ha abból amit a Google kiszámláz, visszajönnének legalább a költségeim.

2021. máj. 3. 19:55
 15/23 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha van itt olyan videós, akinek ugyan nincs ennyi nézettsége, de a CPM értékekre rálát, az igazán írhatna...

Előre is köszi!

2021. máj. 3. 20:01
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Én sajna nem tudom a választ, de angol nyelven próbáltál már pl redditen utánanézni? Am. milyen témában indítanál csatornát, ami költséges lenne?
2021. máj. 3. 20:08
 17/23 A kérdező kommentje:

Igen, az a baj hogy a redditen spec. elég eltérő infókat találtam...

Nagyon sokan szerintem csak a socialblade kalkulátorából indulnak ki, de az nem feltétlenül megbízható.

Ismeretterjesztés, egy nem mindennapi csavarral...

Többet nem árulnék el.

2021. máj. 3. 20:15
 18/23 anonim válasza:
74%

Ez nem ilyen egyszerű, minden youtube videósnál változó a fizetése.

Mivel rengeteg a változó, (pl: meddig nézik a videót, mennyi reklámot raknak a videóra, hol nézik, stb..) ezért nehéz megmondani pontosan.

De ha a tényeket nézed, hogy most épül kb 80 v több millió forintos háza akkor igaz lehet. + Rengeteg szponzorja van.

2021. máj. 3. 22:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani. A Youtube díjazás országonként eltérő. Valamint felhasználónként is, attól függően, hogy milyen témában alkot, milyen témájú reklámokat tudnak betenni a videóiba és mennyit, meddig nézik a videóit, satöbbi.

Úgyhogy ezt nehéz így általánosítani. Ha beírod Youtubre, vannak ilyen videók magyar felhasználóktól. Hogy ők X megtekintésre mennyi pénzt kapnak. Nézz meg egypárat. Aztán viszonyítsd a nagyobb megtekintésekhez.

2021. máj. 4. 07:28
 20/23 anonim ***** válasza:
35%

Elvileg 120m-nál jobban teljesít :)

"Videómánia net worth $747,000

How much money does Videómánia make?

The following earnings are estimations of YouTube advertising revenue, based on this channel's audience.

Today so far

$160

Yesterday

$350

Last 7 days

$2,924

Last month

$14,079 "

2021. máj. 4. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!