Troy95 kérdése:
Győri Audiba bejutni?
Figyelt kérdés
Olyan személyt keresek itt gyik-on aki jelenleg is a Győri Audiban dolgozik, mint céges/belsős alkalmazott. A segítsegeteket szeretném kérni. A szakmám szakács, a vendéglátás pedig halott. A Győri audiba szeretnék bejutni, protekció által, mint belsős/céges dolgozó. Aki ebben tudna nekem segíteni, annak meghálálnám. A munka nem ilyeszt meg! Sem ha monoton, sem ha aprólékos, türelmes vagyok. Dolgozni szeretnék, rendes bérért. Valaki tudna nekem segiteni?2021. máj. 2. 21:46
11/22 anonim válasza:
Már nem akarja, rég otthagyta :D
12/22 A kérdező kommentje:
Össze jött😁
2021. máj. 29. 23:29
13/22 anonim válasza:
Közvetítőn keresztül jöhetett csak össze.
14/22 A kérdező kommentje:
Semmi féle közvetítő.😊 Bár nem kérdeztétek, de köszönöm jól meg vagyok, nagyon tetszik, és elleszek itt egy jó darabig, az ismerősöm aki pedig beszerzett, szép bónuszt fog kapni, nem is egyszer.
2021. jún. 3. 09:20
15/22 anonim válasza:
Ja hogy protekcióval.. úgy könnyű
16/22 anonim válasza:
Soron mostanában mennyit fizetnek ?
Már évekkel ezelőtt is menekültek onnan a Győriek, csak távolabbról sikerült odacsábítani a munkaerőt.
17/22 anonim válasza:
Bruttó 306,000 Ft az alapbér. Túlórákkal olyan nettó 400 ezer meglehet persze, ha nem viszi el a munkaidőkeret a fenébe.
18/22 A kérdező kommentje:
Az első, teljes fizetésem után, tudok mondani oszint, és valószínűleg számokat. De úgy tűnik eleg szép cafetériat is kapunk
2021. jún. 3. 22:02
19/22 A kérdező kommentje:
Őszinte* valós* elnézést.
2021. jún. 3. 22:03
20/22 anonim válasza:
Gondolom azért nem úgy mentél oda, hogy azt sem tudod mennyiért is dolgozol nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!