Troy95 kérdése:
Győri Audiba bejutni?
Figyelt kérdés
Olyan személyt keresek itt gyik-on aki jelenleg is a Győri Audiban dolgozik, mint céges/belsős alkalmazott. A segítsegeteket szeretném kérni. A szakmám szakács, a vendéglátás pedig halott. A Győri audiba szeretnék bejutni, protekció által, mint belsős/céges dolgozó. Aki ebben tudna nekem segíteni, annak meghálálnám. A munka nem ilyeszt meg! Sem ha monoton, sem ha aprólékos, türelmes vagyok. Dolgozni szeretnék, rendes bérért. Valaki tudna nekem segiteni?2021. máj. 2. 21:46
2/22 anonim válasza:
Persze majd gyakorirol egy random embert beajanlanak/ beszerveznek :D
3/22 anonim válasza:
Hello,ez nem így müködik.
Külsösként kell kezdened egy munkaközvetítő által és ha valóban ügyes vagy talpraesett jól dolgozol,építesz kapcsolatot akkor átvesznek.
De kb 100 ból 1.
Forrás egy ismerős akit átvettek.
4/22 anonim válasza:
Mennyit perkálsz hogy beprotezsáljalak?
5/22 anonim válasza:
Ismeretlen emberért vállalja valaki a felelősséget?
Gyanítom hogy valami munkahelyed akadt azért, de te nagy pénzért szeretnél dolgozni!
6/22 A kérdező kommentje:
Így van, jelenleg Eladó-pénztáros vagyok, de ez nem a legjobb. Nem kérem hogy ismeretlenül,egyröl a kettőre. Meglehet ismerni. Mennyit perkálnék? Mégis mennyit kéne? Dolgozni szeretnek, elég bónuszt kapna az aki beszerezne, és még hónapok elteltével is, tudom hogy megy ez.
2021. máj. 3. 14:59
7/22 anonim válasza:
Közvetítő által hamar bejuthatsz. Audi nem úgy működik, mint a legtöbb gyár. Közvetlenül céges állományba legalább szakmával és több éves tapasztalattal vesznek fel dolgozókat. Sori munkára közvetítőknél kell kezdeni. Sori munkás még beajánlás mellett sem lesz rögtön Audis munkatárs.
8/22 anonim válasza:
7
3-4 éve még rokonomat pályakezdőként egyből direktbe felvették protekció nélkül.
9/22 anonim válasza:
hegesztő pályakezdőként*
egyébként nem olyan nagy szám az audi fizetés terén, ott is több műszakos s.zopás van hiába van szakmád....hosszú távon nagyon nem egészséges szerintem
10/22 anonim válasza:
Ja az akkor volt. Próbálja meg most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!