SSC-ből lehet váltani szakmai pozícióba?
Figyelt kérdés
Ha például elkezdek dolgozni egy SSC-ben, mert valahol muszáj dolgoznom és máshova nem vesznek fel, akkor 1-2 év után el tudok menni szakmai pozícióba nem ssc-hez? Tehát mondjuk marketingesként vagy könyvelőként lehuzok egy évet és utána tudnék menni szakmai pozícióba? Vagy inkább el se menjek sscbe?2021. ápr. 28. 18:20
1/6 anonim válasza:
Az SSCben nagyon nem mindegy, hogy szakmába vágó pozi vagy sem. Ha pénzügyesként egy pénzügyi SSCben dolgozol egy évet, akkor igen, lesz esély átmenni kisebb céghez (nem fogsz szerintem, mert azok rosszabbul fizetnek.) Ha ugyanilyen végzettséggel egy IT Helpdesken húzol le egy évet, az tök felesleges.
2/6 anonim válasza:
Változó, vannak komolyabb és komolytalanabb “biorobot” pozíciók. Én innen kerültem át kisebb céghez, nem keresek többet, de komplexebbek, érdekesebbek a folyamatok.
3/6 anonim válasza:
Nehéz dolog ez, én is ebben a csapdában vagyok, marketing mester után, korábban némi SSC-s tapasztalattal. Eleve kevés olyan meghirdetett pozíció van, ami érdekelne, hát még ahova fel is vesznek pont engem a nyilván rengeteg jelentkezőből. Na meg nem lenne rossz évek után - érdemi - pénzt keresni. Másfelől ha most elmegyek vmi SSC-s robotra, akkor hogyan lesz visszaút? Val.szeg sehogy.
4/6 anonim válasza:
Ha az SSC és a semmi között kell választani, akkor nyilván az SSC. Viszont egyébként ha van más alternatívád, kerüld el nagy ívben, abszolút a legalja.
5/6 anonim válasza:
SSC és SSC között is van különbség, nem is kevés. Sőt, cégen belül, sőt, ugyan abban a munkakörben is vannak nagyon jó és kihívásokkal teli feladatok és tényleg rabszolgamunkák.
6/6 anonim válasza:
én SSC ből mentem kisebb céghez mint hálózatos, nem volt könnyű sokat kellett tanulni magamtól is, de meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!