Minél régebben van valaki egy munkahelyen annál biztosabb hogy a nulla perces utcáról beesett nímand is többet keres ott mint ő?
Szerintem ez gyakori problema.
Nagy cegnel dolgoztam, de nem multinal. 240-nel kezdtem 4 eve es 300-ra emelkedett ez ido alatt… az semmi.
Ugy dontottem, valtok, bar nagyon sajnaltam, mert imadtam a munkahelyem. Ennyi tapasztalattal maris 445ot kapok, cafival egyutt 475.
Egy baratnom egy SSCnel dolgozott, 350 korul volt a fizuja 2-3 ev utan. Megtudta, hogy egy gyakornokot kapasbol ennyiert vettek fel… azota o is valtott, joval tobbet keres.
Sajnos az az igazsag, hogy nagyot csak akkor lehet lepni, ha valtasz. Ez nem szabaly, de sok ismerosom tett hasonloan. Mondjuk ez attol is fugg, mekkora cegnel dolgozol; a jelenlegi munkahelyemen ezermillioszor tobb lehetoseg van lepkedni akar felfele, akar mas poziba..
"Sajnos az az igazsag, hogy nagyot csak akkor lehet lepni, ha valtasz"
És ebbe a képletbe hogy illik egy olyan hely (mint az enyém) ahol NULLA anyagi fejlődés van? NULLA, de szó szerint.
Az én béremhez 5 éve (2016 óta) nem nyúltak. Egy fillért nem emeltek nekem 5 év alatt.
#11 :)))
A kérdésre nem válaszolok mert nincs értelme.
"Nem ertem miert nem tanulsz mas szakmat"
Van három diplomám (lehet hüledezni meg trollozni hogy ne monnnn máááánnn..) ...
én már mást nem tervezek.minek. semmi értelme semminek.
3 milyen diploma? Könyvtáros, filozófus, ének tanár?
Nagyon vacak diplomáknak kell lenniük, ha nem tudsz másik, jobban fizető munkahelyet találni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!