Elképzelhető az, hogy multiknál kötelező lesz az oltás és hogy egy diplomás pozícióba nem fognak úgy felvenni, ha nem vagyok beoltva?
18-as vagyok,
teljesen igazad van 20as, én is középvezető vagyok ezt elfelejtettem leírni:)
Én nem akarom beoltatni magam egy olyan betegség ellen ami 2 nap alatt átmenne rajtam. Van immunrendszerem. Egészségesen kéne élni és sportolni
Ezért lenne érdemes saját vállalkozás, akkor teljesen független lennék, a saját magam ura és senki sem kötelezhetne ilyesmikre..
"Én nem akarom beoltatni magam egy olyan betegség ellen ami 2 nap alatt átmenne rajtam. Van immunrendszerem. Egészségesen kéne élni és sportolni"
Ez mind szép és jó. Hány százalékban vagy biztos abban, hogy 2 nap alatt átmenne rajtad?
Megfordítom a kérdést: vagy-e annyira biztos ebben, hogy bemenj egy hétre önkénteskedni egy covid-osztályra védőfelszerelés nélkül?
"Az oltasellenesseg tipikusan nem a tanult emberek sajatja, arrol nem tudok nyilatkozni, szerencsere nem ilyen emberekkel dolgozok, ahol ez jellemzo lenne. De gyarban is teljesen jogszeru az oltas VAGY az egy hetnel nem regebbi negativ teszt kerese, aztan a dolgozo eldontheti, hogy vagy oltatja magat vagy havi 40-45k-t kifizet-e a rendszeres tesztelesert."
Először is ez nem arról szól h az ember tanult-e vagy sem,mellesleg egy tanult ember is lehet idióta...
Másodszor,azért nem kell feltétlenül mindenkit oltásellenesnek titulálni csak mert nem engedi megzsarolni magát.Mivel ez egy zsarolás...
Harmadszor egy "tanult " embernek tudni kéne h ha egy cég rendszeres tesztelésre kötelezi a dolgozóját azt a cégnek kell biztosítani magyarul egy fillért sem fizettethet ki belőle az alkalmazottal...
"Ki fizeti a koronavírus tesztet?
Ha a munkáltató a Munka Törvénykönyve és a munkavédelmi törvény szerinti általános kötelezettségeinek teljesítése érdekében rendeli el a koronavírusteszt elvégzését, illetőleg a koronavírusteszt az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek biztosításához szükséges, úgy annak költségeit a munkáltató köteles viselni."
Nem. Csak nekem van immunrendszerem ami megvéd.
Persze aki lusta sportolni, zabálja a csipszet, issza a cukros üdítőket az más helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!