Ha már kiderült, hogy a koronavírus főleg családi-baráti összejöveteleken terjed, elképzelhető, hogy eltörlik a kötelező maszkviselést?
Vidéken szinte senki nem hordja a maszkot, Pesten pedig a többségnek kint van belőle az orra, ennek ellenére nem jellemző, hogy nyilvános helyeken fertőződnének meg az emberek, tehát nincs jelentősége a maszkhordásnak.
már a korai szakaszban is egyértelmű volt, hogy boltban, buszon kb nulla a fertőződés esélye
ezt csak az nem látja, aki nem akarja
Csak azért terjed családi körben mert otthon nem hordják a maszkot.
De valakinek be kell vinnie kintről is a családi körbe.
"tehát nincs jelentősége a maszkhordásnak."
... Kivéve a családi és baráti összejöveteleket, a "logikád" szerint. Vagy ezeket kell betiltani.
Akinek kint van az orra az max. benyalhatja mástól a kifröcsögött nyál miatt a vírust,attól akinek nincs a száján maszk.
Tehát a maszk szájon viselésével nem adod át a kifröcsögő nyállal a vírust,ha esetleg fertőzött vagy.
Az a szar amit a szád elé teszel az nem arra való,hogy téged védjen.
6
nekem csak szomszédom van/vagyis volt, aki valószínűleg tovább vagy legalább jobb színvonalon élhetett volna, ha nem függesztik fel a kezelését.
rákos volt.
ez még normál ellátási rendszernél is kemény dolog, de így még jobban megszenvedték a végét az egész családdal
értem én, hogy te koronavírusos fertőződöttet keresel, de olyat nem ismerek
olyat viszont igen, aki az egészségügyi ellátás felfüggesztésébe halt bele
nekem is kellett VOLNA bőrgyógyászhoz, szemészhez, fogorvoshoz mennem, de már szarok rá
valószínűleg nagyságrendekkel kevesebb koronavírusos elhunyt van, mint
olyan elhunyt, aki az EÜ ellátás hiányába halt bele...
(ezért írtam a szomszédot példának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!