Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ismertséget hogyan és hol...

Ismertséget hogyan és hol keresni álláshoz?

Figyelt kérdés
Nagyon sok munka nincs meghirdetve a neten pláne a jól fizető munkák mégis sokan keresnek havi több százezret. A netes álláshirdetéseket pedig főként ugyanazok hirdetik állandóan. Tehát muszáj ismertség. Ha én mondjuk tanulok operatőrnek ami egyáltalán nincs is ilyen munka akkor hogyan lehet bekerülni egy filmes stábba mondjuk? Ehhez kell az ismertség de hogyan induljak el kapcsolatok nélkül?
2021. ápr. 24. 07:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk jelentkezz multihoz
2021. ápr. 24. 10:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem muszáj, mert normális ember a képességeinek hála tud elhelyezkedni, másrészt, azért keresni valaki társaságát, hogy benyomjon valahova nem igazán működik. Ha van ismerős, akit meg lehet erre kérni, az megint más. De egy új emberrel felvenni a kapcsolatot... Nem igazán fog működni.
2021. ápr. 24. 12:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt ismerősöm, mégis bekerültem egy neves céghez elég magas pozícióra úgy, hogy meg sem volt hirdetve. Van a weboldalon email cím és telefonszám minden cégnek, írni kell nekik
2021. ápr. 24. 13:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Halkan gépelem, hogy a többiek ne lássák. Ismeretséget szerezni csak a Keleti pályaudvaron lehet a 10. és 11. vágány között. Fejjel nekirohansz a falnak éppúgy, mint a Harry Potterben. Első két ütődés fájdalmas lesz, de harmadikra bekerülsz egy olyan világban ahol igazán jó kapcsolatokat és ismeretségeket szerezhetsz és Bill Gateshez hasonló gazdagságra tehetsz szert.
2021. ápr. 24. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Unokaöcsém pont valami ilyesmit tanult, elvégezte a Metropolitan Egyetemen a megfelelő alapképzést, és azalatt összeszedett annyi kapcsolatot, hogy lett munkája (bár fogalmam sincs, hogy pontosan mi).
2021. ápr. 24. 17:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Metun az operatőr képzés 700ezerft/félév és 6 féléves.
2021. ápr. 24. 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha nincs ilyen ismerősöd, akkor nem tudod felhívni az embereket a telefonkönyvből, hogy barátkozzanak veled. A filmipart nem tudom, de egyébként nem csak az állásportálokon érdemes nézelődni, hanem a konkrét cégek honlapján is, nem mindegyik hirdet fejvadászon keresztül. Esetleg küldj önéletrajzot a HR-re, lehet, hogy a kukában köt ki, de lehet, hogy egyszer mégis behívnak egy interjúra.
2022. márc. 28. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!