Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez most KAMU, vagy NEM KAMU?

Ez most KAMU, vagy NEM KAMU?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem önéletrajzzal egy gyárba betanított munkára!

Azt írták,fel vettek,leírták a bért,a munkaidőt mindent,de a végére azt írják

az üzemorvos NEKEM kell fizetni,ami 6000ft!!!

Olyan tényleg van,hogy nekem munkavállalónak kell fizetni az üzemorvost??

Ez KAMU??

2010. aug. 21. 23:07
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

Huh... nagyon szemfülesek vagytok, hogy ezt kiszúrtátok.... és, hogy ennyi ember megkapta a levelet és tényleg mindenhol ugyanez a fazon a góré....

Én is várom a fejleményeket kedves kérdező.... kíváncsi vagyok, mi lesz a találkán... lesz-e ott egyáltalán valaki. Bár én azt a levelet nem küldtem volna el, hogy nem vagyok hajlandó előre fizetni. Apám... én még kamerát is vinnék, vagy diktafont.

2010. aug. 24. 12:20
 42/59 anonim ***** válasza:

visszaválaszoltak az utolsó leveledre?

Igaza van az elöttem írónak!

Én bekapcsolnám a telefonomon a hangfelvétel funkciót azon a bizonyos orvosi vizsgálaton (ha lesz ott valaki...)

2010. aug. 24. 12:36
 43/59 anonim válasza:
71%

From: Nyomda Miskolc

Sent: Sunday, August 22, 2010 12:49 PM

To: elek

Subject: Re: Nyomdai kisegítő

Tisztelt Munkavállaló!

Tájékoztatni szeretném, hogy korábbi értesítő levelünkben foglaltakban változás történt. Az orvosi alkalmassági vizsgálat időpontja augusztus 26.-i dátumra változott, a 14órai találkozó valamint a helyszín ugyanaz.

Megértését Köszönöm:

Varga Miklós Miskolconis házal a csaló

2010. aug. 25. 08:02
 44/59 anonim válasza:
73%

Nagyon gyors ütemben épülnek ezek a csoki gyárak, már Kaposvárra is ide ért kaposcsoki kft néven Varga Miklóssal.

A mi időpontunk most pénteken azaz 27.-én 14.00-kor lesz. Ha valakinek előbb van időpontj és esetleg elmegy jó lenne ha megírná mi történt, én elmegyek pénteken és megírom mi volt....

Kaposvárról más is jelentkezett?

2010. aug. 25. 12:33
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

Még Győrben is tevékenykednek, el sem kell menni mert úgyis üres lesz a helyszín...

[link]

2010. aug. 25. 15:36
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Majd írjatok mik a fejlemények!
2010. aug. 25. 20:37
 47/59 anonim válasza:
100%
erre én is kiváncsi vagyok, ha valaki megy írja már meg mi volt ott, már Fehérváron is hírdetett a Varga Miklós, ma kellene mennem 14órára a Művházba. Van aki még kapott levelett illetve felvételt Fehérváron?
2010. aug. 26. 07:35
 48/59 anonim válasza:
100%

Tegnap kaptam Én is levelet de más megyéből! Úgy látszik országos szinten csal!.Nem igaz,nem lehet tenni ellene semmit?.Átveri az amúgy is nehéz helyzetben levő embereket,és reményt csillant fel!Felháboritó! Néztem az állás hirdetést melyre jelentkeztem ,248 ember olvasta ,ebből ha csak a fele fizet akkor már mennyi pénz,és ezt országos szinten teszi! Az ilyennek börtönbe a helye!.Tegnap Én is tettem fel kérdést az állással kapcsolatban.Persze a választ várhatom!Fogjunk össze és jelentsük fel!!!!

Itt bemásolom a levelet!

Tisztelt Munkavállaló!

Ezúton értesítem, hogy felvételt nyert gyárunkba, betanított szalagmunkás munkakörbe.

A gyárban 2 műszakos munkarendben hétfőtől péntekig napi 8 órában dolgoznak, 780 Ft-os(+műszakpótlék)bruttó órabérrel.

A munkábaállás szeptember 13.ától kezdődik.

Amit a cég nyújt önöknek:

-versenyképes jövedelem

-étkezési és utazási hozzájárulás

-határozatlan idejű munkaszerződés

-humánus munkakörülmények

Elvárásaink Önnel szemben:

-megbízhatóság

-terhelhetőség

-precíz munkavégzés

Kérem jelenjen meg 2010.08.27.-én 14:00-kor a József Attila Művelődési Ház 2800 Tatabánya (Táncsics M. u. 61) előterében. Itt kerül sor az üzemorvosi vizsgálatra valamint a munkaszerződés megkötésére. Az üzemorvosi vizsgálat 6000 Ft-ba kerül, amelyet banki befizetéssel tudnak rendezni az alábbi számlaszámra: Citi Bank 10800014-80000006-12441561 Csorba Ferenc (nyugdíjazott üzemorvos)

Kérem hozza magával:

-legmagasabb iskolai végzettségét igazoló bizonyítványait

-személyi igazolványát

-TB kártyáját

-adókártyáját

-az üzemorvosi vizsgálat befizetéséről a bizonylatot

Varga Miklós

ügyvezető

Medicor Kft.

2800 TATABÁNYA, SZENT BORBÁLA TÉR 4.

Adósz.:11587422-2-05

Cégj.sz.:05-09-005864

2010. aug. 26. 12:24
 49/59 anonim ***** válasza:

Nem semmi!

Ugyanazt az üzemorvost írja minden levélbe, ráadásul egyidőben "rendel" 2-3 időpontban egyszerre...

Biztos teleportálja magát...

2010. aug. 26. 12:30
 50/59 A kérdező kommentje:

Kaptam munkát!!!Egy Igazi gyárban!!!

Egy műszakos,80ezerért+5000kajajegy!H-P-ig 8-16:45-ig!!Hétvégém szabad!!!!

A múlt héten voltam itt felvételizni,ami sikerült!!

Nagyon boldog vagyok!!!Szept.1-én kezdek!

Szuper!!!!

Én már biztosan nem megyek el a csaló helyszínére,de kiváncsi vagyok arra,hogy mit tapasztalnak azok,akik elmennek!

Várom a tapasztalatokat!

Köszönöm!

Végre,Végre,Végre Normális,biztos,igazi munka!!!!!!!!!!!

Ja!Az üzemorvost sem én fizetem hanem a cég!

2010. aug. 26. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!