Gyakornokként melyik a kifizetődőbb hosszútávon/későbbiekben? Hol éri meg jobban dolgozni?
Jó nevű nagy cégnél gyakornoknak lenni kevés szakmai feladattal, sok lényegtelen feladattal.
Vagy kicsi/közepes cégnél gyakornoknak lenni több/sok szakmai, lényeges feladattal. Kevés lényegtelen feladattal.
Hozzáteszem, hogy a közepes cég is lehet multi.
Hát, nem tudom, az előző és a mostani munkahelyem (gyakornok vagyok) egy nagyobb multi, de úgy komolyabb feladatokat egyik helyen sem adtak nekem.
Na jó. Az előző helyen a végefelé már kb. el tudtam végezni a területünkön az összes gyakoribb méréssorozatot egyedül. Jegyzőkönyvezés stb. is ment volna, csak ahhoz nem volt jogom.
De itt... azt sem tudom mit keresek itt.
Őszi félévben végzős leszek, és fogalmam sincs, hogy hogyan fogok munkahelyet találni nem éhbérért diploma után. A mostani cégemnél a mérnök kollégáim már elmondták, hogy amúgy létszámstop van, ha már nem leszek diák, vszeg. nem fognak teljes munkaidőben alkalmazni.
Villamosmérnök hallgató vagyok.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!