335 nettós fizetés jónak számít? Ez már jómódúnak mondható?
Így van, hogy lenne már "jómódú" ezzel?
Nekem 450 körüli a havi nettóm, és tudod mit, nem érzem magam jómódúnak vele.
Nem, mert bzmeg, pl. most fogorvoshoz kellett mennem, és 2 nap alatt közel 60 ezret hagytam ott.
Nem, mert gumit kéne cserélnem a kocsimon, ami megint közel 60 ezer lesz. Én nem erőltetném, de a szerelő azt mondja, hogy ebből most már nagyon hamar durrdefekt lesz, úgy le vannak kopva.
Nem, mert mikor valami vízvezeték problémát kellett csinálni a lakásban, az az alkatrészekkel együtt 80ezer volt.
Nem, mert minden egyéb szr amit fizetni kell, egyébként is elvisz vagy 100ezret havonta.
És a többi, áram, gáz, víz, kommunális adó, szemétdíj, közös költség, benzin, meg minden sarc, amit az ember nyakába vágnak. Kajáról meg ruházkodásról nem is beszélve.
Hol élsz te?
Ha 1991-ben, azt mondanám, hogy igen, 335 nettós fuzetéssel meglehetősen jómódúnak számítasz 1991-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!