Milyen munkahelyek vannak, ahova holland nyelvtudás kell?
#11:
Itt is mondják az oktatók, hogy sokan olyan holland vagy belga multikhoz mentek el, ahova csak a nyelvtudást kérték, mert a maradékot betanítják.
Nem voltam ebben biztos, ezért jöttem ide alternatívát keresni.
A #8 válaszoló pedig ebben erősített meg.
Nem kell itt anyázni.
SSC.
Minden olyan admin munka amihez elsö- és legfökeppen a nyelvtudas kell. Minden többit betanitanak.
Az esélyeid jók elhelyezkedni, mert a holland nyelv „ritkának“ számit.
Min. 500 bruttó amit min. meg tudsz havonta keresni.
Olyan sokat? Az komoly. Azért az oktatóik a tanszéken nem ilyen bőkezűen szoktak erről nyilatkozni xd
Megmondom őszintén, hogy nem a fizetés izgat, hanem hogy tényleg legyen olyan munkám, ahol használhatom a nyelvet(és így a diplomát is).
Különben akkor nem sok értelme volt a nédernek így a vége fele.
Azért reménykedem, hogy valahogyen lehet full-time homeofficeban is dolgozni, mert szüleim vidéken élnek és szerettem volna velük élni és nem a fővárosban vagy mellette.
Igen, ilyen sokat, mellette az angol is kell.
Ismerösöm Bp.-en dolgozik egy SSC-ben, ahol az angol mellett a munkanyelv spanyol (ez is azon "ritka" nyelvek közé tartozik)
Részidöben, napi hat óra bruttó 600 K keres, öt éve dolgozik ott.
Így be tudod árazni magad. A holland/dán/norvég nyelvtudás meg még drágább.
Próbáltam utána nézni, de nem jártam szerencsével.
Székesfehérvár és Veszprém vonzásában lehetnek olyan SSC munkák, ahova holland nyelv kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!