Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Próbaidő alatt nyaralás?

Próbaidő alatt nyaralás?

Figyelt kérdés

Tegyük fel júniusban elkezdek melozni, augusztusban vehetek ki szabadságot?

Mikor felvesznek szóljak előre hogy ez Lenne és hátha?

2021. ápr. 15. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a felvételi beszélgetésnél említettem, hogy kb egy hónappal a kezdés után lelépnék 2 hétre nyaralni. Semmi probléma nem volt belőle, de nyilván munkahelyfüggő is. Viszont érdemes még az elején ezt közölni, hogy ők is tudjanak így tervezni veled, és neked se legyen később kellemetlen, ha mégse mehetnél.
2021. ápr. 15. 13:16
 2/5 Dávid ***** válasza:
92%

Igen, szólj előre.

Semmi probléma nincs ezzel, a fél ország elmegy szabira nyáron.

Semmi meglepetés.

2021. ápr. 15. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem meg is kérdezték mindig, hogy várható-e a következő hónapokban valamilyen program (vizsga, nyaralás, esküvő stb). A kulcs, hogy légy becsületes. Ha szólsz róla, akkor tudnak tervezni és ha emiatt mondanak nemet (amit nem fognak nyilván a szemedbe mondani), akkor hidd el, más bajuk volt veled. Ellenben ha te próbaidő alatt, a betanulásod közepén jelented be, hogy elhúzol 1-2 hétre, annak lehetnek negatív következményei.
2021. ápr. 15. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szólj előre, nem tesz túl jó benyomást, ha valaki pár hát után már szabira menne
2021. ápr. 15. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb baj, hogy alap esetben évi hét napot a te kérésednek megfelően adnak ki, KIVÉVE a próbaidőt. Emiatt is érdemes előre tisztázni, hogy hajlandó-e kiadni (nekem amúgy jó tapasztalataim vannak).
2021. ápr. 15. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!