Mi értelme van ennyi pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Én havi 200 ezret keresek nettóban és nagyon kevés. Kiszámoltam hogy ha nem költöm el ügye 1 év alatt 2 millio 400 ezer 10 év alatt 24 millio jonne csak össze ami még panel lakásra sem elég sajnos. Ha én házat szeretnék akkor 30 évig kell ugy dolgozni hogy nem költöm el tehát akkor elkéne engen valakinek tartani ami lehetetlen. Mivel ennél tobb penzt nem fogok keresni mert igy is alig van munka ennek igy mi értelme? Igy elni sincs kedve az embernek mert semmire nem elég.2021. ápr. 12. 16:57
11/15 anonim válasza:
akkor ne keress ennyit.. meglátjuk, hogy az éhezés hogy fog tetszeni.
12/15 A kérdező kommentje:
10esnek: Ha sokan tobben keresnek betamiott munkaskent is akkor adj nekem 5 cegnevet meg munkat elethetoseget ahol megadnak ennyit marmint minimum 300 ezret nettoban.
2021. ápr. 12. 19:11
13/15 anonim válasza:
10-es csak egy troll, olyan mint a "450 ezres gépbeállító". Minden kérdés alá beböfögi a faßságot, de soha egyszer nem írta le konkrétan hol vannak ilyen csoda helyek.
14/15 anonim válasza:
Az az értelme, hogy nagyjából fenn tudod tartani magad, nem kopik fel az állad és nem kell a híd alá menned csövezni. Sajnos semmi egyéb. Képezni kell magad, vagy elhúzni külföldre. Keresd a lehetőségeket, ne csak otthon depizz ezen.
15/15 anonim válasza:
#10 buta vagy vagy... én is 200 ezer alatt keresek, közszférában. Mi csodálkozni való van ezen?
Rengeteg olyan munka van, ahol még mindig a minimálbértől kicsit többet adnak, de 200 fölött biztos hogy nem. Ne Bp-ből indulj ki...
Tudod, létezik az általatok csak Mordornak aposztrofált Szabolcs és Borsod megye is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!