Van értelme ilyenkor állást keresni?
Figyelt kérdés
Végzős egyetemiste vagyok, bizonytalan, hogy mikor fogok egyáltalán leállamvizsgázni, ebből adódóan a diplomaszerzés is. A korábbi munkahelyemet (gyakornoki) a vizsgák miatt hagytam ott, úgy terveztem,hogy nyáron vagy akár előtte már tudok főállású munkát keresni, esetleg még talán fel is vesznek valahová diplomaszerzás utánra. Most a járványhelyzet miatt gyanítom állásinterjúkat sem nagyon tartanak ugye?2020. márc. 15. 22:24
1/3 anonim válasza:
Dehogynem. Nem minden munkahelyet érint a válság. Van ahol bővülnek, vagy valaki felmond, kirúgják, átszerveznek, máshonnan, drágább helyekről hoznak ide munkákat, stb.
Ahova hirdetnek és érdekel, oda jelentkezz. Ha személyesen nem tartanak interjút, akkor is tarthatnak telefonon, skype-on keresztül.
2/3 anonim válasza:
Nálunk most vettek fel 150 főt, mert egy új cég indult, aminek nincs köze termeléshez, vagy turizmushoz, így a járványhoz se. (Budapesten), szerintem vannak még hasonlók. Nem érdemes csak 20 helyre beadni, inkább add be naponta 30-40re akkor 2-3 héten belül lesz olyan hely, ahová felvennének.
3/3 Koplárovics Béci válasza:
"Most a járványhelyzet miatt gyanítom állásinterjúkat sem nagyon tartanak ugye?"
Én állásinterjúztam már telefonon és Skypeon is... Üdv a XXI. században.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!