Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Személy vagyonőr képzésre...

Személy vagyonőr képzésre lehet menni gyenge fizikummal is?

Figyelt kérdés
Jó tudom az áruházakban meg ilyen helyeken is olyanok vannak de én azoknál is szarabbul nézek ki. Pedig amúgy nem vagyok annyira gyenge fát vágok simán meg ilyenek, de a fizikumom kinézetre nagyon szar. Egyszerűen nem tudom mi csinaljak gyárba se nagyon vesznek fel. Nem nézik ki belőlem.hogy ki bírnám a munkát. Mondjuk így lehet őrnek se vennének majd fel. Okos se vagyok.

2021. ápr. 9. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az iskolai felvételkor nincsen semilyen követelmény,se súlyra se az állóképességre.

24/48-ban meg mindegy ki ül a bódéban.

2021. ápr. 9. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nincs semmi elvárás. Volt munkahelyemen egy olyan nyugdíjas korú pali volt belső rendész, aki gyakorlatilag járni alig bírt már.
2021. ápr. 9. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Ez nem a tűzoltóság, ahol 60 kilóval kell fekve nyomni.

2021. ápr. 9. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Telephelyre, irodaházba, teherportra simán felvesznek. Nem egy nyeszlett kinézetű őrtársam volt, attól hogy fizikailag full nyápic attól még tudsz mondjuk járőrözni, adatokat bevinni a gépbe, kártyát kiadni, bevonni, ki, be engedni vendégeket, útbaigazítani. Nem kell oda semmilyen fizikum. Irodaházban volt egy srác, kb. 50 kiló lehetett iszonyat vékony volt, csont és bőr kb. Már vagy 7 éve ott dolgozik
2021. ápr. 10. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!