Szerintetek nyár eleje, közepe felé összeségében több munkalehetőség lesz mint jelenleg?
Figyelt kérdés
Tudom, nem tudhatjuk előre ezt, de nektek mi a velemenyetek? Mert sokan elvesztették a munkájukat, illetve a diákok is biztos keresnének nyáron munkát és hogy mennyire lesz akkor már több lehetőség2021. ápr. 7. 20:33
1/8 anonim válasza:
Nem, sztem az oltal + nyajimmunitas + nyitas miatt eleg sok munkahely ujra beindul
2/8 anonim válasza:
nem. egyébként régen látott módon dübörög a gazdaság, ingatlanpiacból is látszik. eszement árak vannak és veszik a 60-80 milliós ingatlanokat, mint a cukrot
3/8 A kérdező kommentje:
2es ebben nem latom az összefüggést..valoszinu felretett penzbol veszik
2021. ápr. 7. 20:56
4/8 anonim válasza:
valamiből félre kellett tenni... szóval fullon pörög a gazdaság, több munkahelyre nem számítanék már
5/8 anonim válasza:
Persze, hát aki be van zárva a saját homofisz buborékjába, az azt hiszi minden oke, aztán közben itt a gyakorin is most már napi szinten vannak olyan kérdések, hogy hogy költsek a minimálisnál is kevesebbet kajára :D
Nálunk a cégnél folyamatosan jönnek a hírek mindenféle költségcsökkentési projektről, és ez IT szektor, nemzetközi cég... annyira nagy fellendülésre én nem számítok még egy jó darabig. Aki meg most erején felül hitelből vesz túlárazott ingatlant, az külön darwin díj.
6/8 anonim válasza:
Remélhetőleg igen. Vendéglátás, turizmus, stb. vegetál, sokaknak lenne segítség ennek az újraindulása.
7/8 anonim válasza:
Biztosan, eleve nyáron több a szezonális munka (mezőgazdaság), meg ahol kirugdostak embereket (szállás/vendéglátás, kisker, szolgáltatások, kultúra), azok helyére is vesznek majd fel (már amelyik cég nem ment csődbe). De a mostaninál biztos több munka lesz.
8/8 anonim válasza:
Most is sok van, csak hamar betelik, és kevésbé hirdetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!