Kaposváriak! Csak szerintem egy határ sz*r a város munkalehetőség szempontjából?
Figyelt kérdés
Manapság tényleg csak a fővárosban van lehetőség elhelyezkedni?2021. márc. 1. 16:05
1/7 anonim válasza:
én kaposvári vagyok és mindig is havi nettó 1 millió körül volt a fizum
2/7 anonim válasza:
Mindig is az mit jelent? A feudális középkor óta, vagy honnan kell számítanunk?
3/7 anonim válasza:
születése pillanatától. Már megszületésekor egyből kapott egy NASA mérnöki pozíciót, amiért jár a fizetés.
4/7 anonim válasza:
Bp~en nyilván több a lehetőség, magasabbak a fizetések, de ott egy lakás vagy családi ház megvásárlása szinte elérhetetlen távlatban van.
A végzettség alapján talán többet segíthetnénk,ha nem csak keseregnél.
5/7 anonim válasza:
Nekem minden kaposvári ismerősöm multi miller, szerintem rosszul csinálsz valamit.
6/7 anonim válasza:
Hallod, halott az egész város, egy vicc.
Facebookon sz#patok embereket, hogy költözzenek oda. :D elhiszik, hogy azért nem hírdetnek munkahelyeket mert nyitott az állás, tehát bemész és jelentkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!