Mit tegyek munkahelyen felmerülő stressz ellen?
21 éves vagyok, fél éve dolgozok irodában. Sajnos követelmény a jó probléma megoldó képesség, valamint a felelősség teljesség. Ez a két dolog belőlem kissé hiányzik, jelenleg a próbaidőmet töltöm a cégnél.
Mondanom sem kell, hogy amióta a világokat tudom elég sokat stresszelek és ezt a szüleim is észrevették. Ők próbálnak segíteni, hogy ne izgulnak, de egyszerűen nem tudok ellene mit tenni. Már gondolkodtam nyugtatókon is sajnos.
Visszatérve..
A cégnek több irodája is van a városban és időközönként szokták forgatni az embereket, hogy ne egy helyen legyenek.
Szerencsémre jelenleg egy viszonylag nyugis helyen vagyok, nem sok negatív inger ér, valamint kevés a problémás ügy is.
Azonban félek a jövőmtől, ha esetleg engem is elraknak valamilyen zsúfoltabb, pörgősebb helyre, akkor szívhatom a fogamat. Már ha erre gondolok összeszorul a gyomrom.
Ti mit tennének a helyedben? Valóban megoldás a nyugtató? Van hobbim, azonban csak hétvégente járok haza vidékre. Azonban akkor se tudok normálisan kikapcsolódni, mivel a munka jár a fejemben, és ezen zsörtölődök egyfolytában.
Gondolkodj el, hogy továbbra is ebben képzeled-e el a karrieredet.
Egész komolyan, annyit semmilyen munkahely vagy karrier nem ér, hogy rámenjen az egészséged.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából hetente gondolok arra, hogy felmondok, de ha ez bekövetkezne, akkor a szüleim megölnének, ugyanis Ők ennek nagyon örülnek, hogy ennél a cégnél dolgozom, ebben a beosztásban, mivel van előrelépési lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!