Mit tud tenni a munkáltatóm, ha nem vagyok hajlandó használni a megszerzett tudásomat és ezzel többletmunkát vállalni, ugyanannyi pénzért?
Figyelt kérdés
Targoncás végzettségről van szó. Az én munkakörömhöz nem volt szükséges. Megkérdeztem a főnökömet, hogy ha elvégezném, támogatna-e a cég. (szoktak tanfolyamra küldeni munkatársakat) Erre azt válaszolta, hogy nem, mert az én munkakörömben nincs szükségem rá, illetve meg tudom oldani a kollégák segítségével. Tudomásul vettem, és saját pénzből megcsináltam a tanfolyamot, gondoltam, hátha valamikor jól fog jönni ez a végzettség. Ez a főnököm tudomásra jutott, és elvárja, hogy gépezzek. Én mondtam, hogy semmi akadálya, de vagy emelje meg a fizetésemet annyira, amennyit a többi gépes kap, vagy fizesse ki nekem a tanfolyam árát. Egyikre sem hajlandó. Én meg így nem szeretnék többletmunkát végezni. Mit lehet ilyenkor tenni?2021. ápr. 7. 09:23
1/8 anonim válasza:
Munkahelyet váltani.
Ha nem tudsz akkor ez van
2/8 anonim válasza:
Sztem maskepp kell az ilyen szitukat kezelni, megmondod hogy oke, megcsinalod a melot de 3 honap mulva szeretnel ujra leulni vele beszelgetni. 3 honapig gurcolsz es utana kersz emelest amikor mar fel is tudod mutatni hogy milyen munkat vegzel
4/8 anonim válasza:
Én is azt csinálnám, mint a 2-es. Kezdd el, csináld egy-két hónapig, lássa, hogy jó vagy. Ha aztán sem hajlandó, akkor válts.
6/8 anonim válasza:
Véleményem szerint az ilyen főnöknek hiába bizonygatsz bármit is (mondjuk 3 hónap alatt), ha már most gerinctelen, akkor az is marad. Ha a munkaköri leírásodban nincs benne ilyen feladatkör, akkor nem kötelezhet rá, hogy csináld. Mindenesetre kezdj el aktívan új munkahely után nézni.
7/8 anonim válasza:
Ha nem végzed a munkádat, akkor egyszerüen felmondhat
8/8 anonim válasza:
Nézd meg a munkaköri leírásodat!
Ha abban benne van, hogy szakkepesitest igénylő reszfeladatot kell ellatnod, akkor nincs mese, csinálni kell.
Ha azonban ez nincs benne (nem lehet benne, mert amikor felvettek, még nem volt ilyen képesítésed) egyszerűen tagadd le, hogy van targoncás papírod.
Nem tud mit tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!