Megeri elvégezni a konyvvizsgaloi kepzest akkor is, ha nem feltetlen könyvvizsgálókent szeretne dolgozni valaki?
Mi a véleményetek?
Miert?
Sziasztok,
Nagyon szepen köszönöm a válaszokat.
Elso valaszolo miert bantad meg?
Hát van valami tagság is, amit fizetni kell... És jó sokat kell hozzá tanulni. Években is sok, ahhoz hogy elkezd a BSc diplomán kívül kell 3 év releváns munkatapasztalat, és akkor még csak elkezdheted a képzést ami szintén több év.
Ha nem ezzel akarsz foglalkozni, akkor szerintem butaság megcsinálni...
Ha IT-vel akarsz foglalkozni olyan periféria területen, ahol jól jön az ilyen jellegű tudás, akkor is bőven elég a PSZ diploma.
Jó papír volt mindig is.
Vagy 10 éve nem vagyok a közelében, de akkor a kamarai döntésük szerint a napi minimál díjazás 130 ezer volt.
Mostanában túlkínálat van belőle, szóval leginkább valamelyik világcég keretében van perspektívája.
#8, nem nagyon. Túl konkrét helyzetéhez kapcsolódó tudás, és gyorsan cserélődik a számviteli és adózási változások miatt.
Voltam gazdasági igazgató de amikor otthagytam, még egy ideig ugyanúgy olvastam a közlönyöket, hogy képben maradjak, de céltalanul nincs sok értelme.
Gyere a Corvinus posztgrad képzésére, majd tanítok én neked érdekes dolgokat! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!