A pap az mennyire nehéz szakma? És mennyit keres? Sokat kell hozzá tanulni?
Figyelt kérdés
Mivel nincs semmi hivatásom, nem nagyon jeleskedem semmiben. Ezért szűz férfi vagyok, arra gondoltam be állok papnak. Szerintem úgyis szűz maradok örökre. Nő nélkül kell élni egyik se akar engem.2021. ápr. 5. 12:26
1/6 anonim válasza:
5 év teológia, osztatlan képzés, sokat nem fogsz vele keresni. De az hogy szűz vagy még édes kevés...
2/6 anonim válasza:
Sokat nem fogsz vele keresni, viszont jár szolgálati lakás, bele azért nagyon nem kell szakadni a "munkába", meg elég sokmindent kapsz majd azért innen-onnan, pláne ha falura kerülsz. Ha elbírja a gyomrod ezt a "szakmát", akkor hajrá.
3/6 anonim válasza:
Papnak lenni nem szakma, hanem hivatás, ha érzed a különbséget.
Reformátusoknál pedig nem feltétel a cölibátus, családot is alapíthatnak.
4/6 Fsms válasza:
Sok a mellékes egy esküvő , temetésére sok tízezer forintot kér zsebbe a pap. Ha előbbre lépsz, jön a luxus autó, de minimum egy passat. Bíborosok s klasse mercivel járnak.
Vidéken a legtöbb papnak van szeretője, szóval a szüzességet is megoldódik.
Minden szentnek maga felé hajlik a keze.
5/6 anonim válasza:
Rendes melót nem akarsz vállalni inkáb? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!