Hogyan lehet bekerülnöm a felső tízezerbe? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Mérnök-orvos szüleim vannak nem élünk rosszul (egyetemre mentem, 2 lakásunk van) de azért luxusmód sem élünk. Hogyan kerüljek bele a legfelsőbb körökbe?2021. ápr. 5. 11:14
2/29 A kérdező kommentje:
Mit miért? Nyilván vonz a pénz és a pozíció mint minden normális embert!
2021. ápr. 5. 11:31
3/29 anonim válasza:
Nem az kérdeztem, hogy miért, hanem azt, hogy: "osztán minek?"
Mit kezdesz majd a pénzzel és pozícióval 180 centi mélyen?
4/29 anonim válasza:
Sehogy. A ti vagyonotok nagyon tav all a felso 10000 utolso helyetol
5/29 anonim válasza:
Évi 38-40 milla jövedelemmel bekerulsz.
6/29 anonim válasza:
Csábítsd el valamelyik Fideszes oligarchát.
7/29 anonim válasza:
A felso tizezer onnan jon hogy 1 millio dollar feletti vagyon. Szoval amikor lesz kb 300 milliod akkor fogsz bekerulni. Hogy mikor lesz az... Hat ha az eszedet vesszuk alapul soha :)
8/29 anonim válasza:
7
Szerintem az az egymillió nagyon kevés a felső tízezerhez (globális szinten).
9/29 anonim válasza:
Nem minden normális embert vonz a pénz és pozíció. Sokan boldogan, megelédedve élik le az életüket anélkül, hogy olyasmit hajkurásznának, amit soha nem érnek el.
10/29 anonim válasza:
9
Ilyen gondolkodással valóban senkit sem ért el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!