Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel kereshetnék pénzt?...

Mivel kereshetnék pénzt? Többi lent.

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, de nincs semmi végzettségem. Így mehetnék kőműves segédnek, vagy valami árokásónak? Mondjatok még munkákat, ahova mehetnék és mondjuk havi 50000 felett keresnék.
2010. aug. 20. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Én pont igy álltam 18 éves koromban.

Szereztem egy hivatásos jogosítványt, és kamionsofőrként dolgoztam több mint 30 évig. Nagyon jó és érdekes munka, és jól is lehet vele keresni.

Persze akkoriban az is sokkal könnyebb volt. Pénzembe nem került, a Hungarocamion kifizette. Tudom, ez ma már nem igy megy.

2010. aug. 20. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
gyere hozzám fizetek a szexért :D
2010. aug. 20. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
én hajlandó vagyok neked havi bruttó 300000 forintot adni, hogyha cserébe havonta szerzel nekem 600000 forintot, mit szólsz az ajánlathoz? jó fizetés, te osztod be a munkaidődet...
2010. aug. 22. 00:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem sokat érsz a bruttó 600 000 Ft-tal mer adózás után kb 316 660 Ft marad, aztán neki adsz 300-at, neked mi marad? :D
2010. aug. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!