Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 14 évesen mivel kereshetnék...

14 évesen mivel kereshetnék pénzt?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok Budapesten élek. Miylen munkát végetzehtnék iylen korban amiért fizetnek? pl. szórólap, kutyasétáltatás stb?? csak kéne egy kis zsebpénz.
2009. dec. 9. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Maszírozni tudsz?
2009. dec. 9. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Mivel a korod miatt a diákmeló-szövetkezetek nem jöhetnek szóba, ilyesmit tudok ajánlani: szüleid ismerősi köréből keresel, kerestek, ha van, kisebb gyereket, akire felügyelhetsz, akár csak egy-két órára. Esetleg, egy alsós, elsős-másodikas korút, ha jó tanuló vagy, "korrepetálgathatsz" is [írás, olvasás - én is csináltam ilyet igazán nem sok pénzért, de jól jött az a kevés is].

A kutyasétáltatás sem rossz ötlet, vagy felajánlhatod a környékbelieknek, szomszédoknak, ha jó viszonyban vagy velük [főleg idősebbeknek, hogyha rászorulnak] hogy elmész helyettük a postára, veszel tejet-kenyeret, stb.

Nem tudom, milyen a családod ismerősi köre, de én pl. úgy szereztem pénzt, hogy apám barátja, aki rendezvényeken megrendelésre videófelvételt készít, azt mondta, minden egyes ügyfélért, akit bevonok, kapok egy ezrest. Nem gyűlt össze sok, de heti zsebpénzként klassz volt. Aztán megkért, hogy osszak ki néhány szórólapot, névjegykártyát, és ha elfogynak, fizet egy keveset.

Remélem, sikerülni fog. Sok sikert.

2009. dec. 9. 16:39
 3/6 anonim válasza:
100%
Én beültem otthon a wc-elé pénzt szedni :)
2009. dec. 9. 17:02
 4/6 anonim válasza:
15%
ha lány vagy, akkor legyél örömlány(nem kell gondolni semmi szexualitásra,csak hát szeretik az öregemberek kislányokkal tölteni az idejüket ;))
2009. dec. 9. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha az örömlányra hajazol az se rossz :-)

De én a netes business-t ajánlom. Én ezt csinálom jó pár ezret lehet keresni vele. Ha kell adhatok tippeket, dobj egy e-mailt és megbeszéljük.

2009. dec. 12. 00:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Esetleg kereshetsz pár dolgot otthon [pl. könyvet], ami jó állapotban van, más még használhatja, de neked már nem kell, és eladhatod Vaterán, TeszVeszen, stb.
2009. dec. 13. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!