14 évesen mivel kereshetnék pénzt?
Mivel a korod miatt a diákmeló-szövetkezetek nem jöhetnek szóba, ilyesmit tudok ajánlani: szüleid ismerősi köréből keresel, kerestek, ha van, kisebb gyereket, akire felügyelhetsz, akár csak egy-két órára. Esetleg, egy alsós, elsős-másodikas korút, ha jó tanuló vagy, "korrepetálgathatsz" is [írás, olvasás - én is csináltam ilyet igazán nem sok pénzért, de jól jött az a kevés is].
A kutyasétáltatás sem rossz ötlet, vagy felajánlhatod a környékbelieknek, szomszédoknak, ha jó viszonyban vagy velük [főleg idősebbeknek, hogyha rászorulnak] hogy elmész helyettük a postára, veszel tejet-kenyeret, stb.
Nem tudom, milyen a családod ismerősi köre, de én pl. úgy szereztem pénzt, hogy apám barátja, aki rendezvényeken megrendelésre videófelvételt készít, azt mondta, minden egyes ügyfélért, akit bevonok, kapok egy ezrest. Nem gyűlt össze sok, de heti zsebpénzként klassz volt. Aztán megkért, hogy osszak ki néhány szórólapot, névjegykártyát, és ha elfogynak, fizet egy keveset.
Remélem, sikerülni fog. Sok sikert.
Ha az örömlányra hajazol az se rossz :-)
De én a netes business-t ajánlom. Én ezt csinálom jó pár ezret lehet keresni vele. Ha kell adhatok tippeket, dobj egy e-mailt és megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!