Nem tudok átmenni gyakornokként?
Felvettek egy céghez gyakornoknak,és van náluk első nap egy beléptető vizsga.
Egyszerűen nem tudok rajta átmenni. 80%-tól van meg és nem tudok 70%nál jobbat írni. Már mindent próbáltam,próbáltam kidolgozni az előző kérdéseket,de mindig újakat ad,teljesen másokat. Már kb 4.re töltöttem ki és nem lesz sehogysem 80%.
Mit tudok ilyenkor tenni? Valami tipp? Szóljak valakinek,vagy mit tegyek?
Egyénként ilyen belső szabályzatokból van a vizsga,németül.
Az egész hétvégémet,húsvétomat ezzel töltöttem,de így sincs eredménye..+ az egyetemre is kéne zhra készülnöm és beadandót írnom.
Tanácstalan vagyok.
21F
Engedd el, ha hulye vagy hozza nem erdemes kinlodnod :)
Legyel takarito
Elég hihetetlen, hogy egyetemre tudsz tanulni, egy cég beléptető vizsgáját, amit minden ott dolgozó sikeresen elvégzett, nem tudod 80%-osra megírni. Valami nem stimmel... Hogy fogod elvégezni így az egyetemet, ha egy egyszerű céges tesztet nem tudsz megcsinálni? A beléptető vizsgára a kérdések valahonnan jönnek, van valami tananyag, azt tanuld meg.
Korábban is az volt a kifogásod, hogy "rengeteg" teszt van meg egyetemre kell tanulnod. Kifogások vannak azt látni. Azt az időt, amit a gyk-ra írással töltesz, inkább töltsd tanulással.
Mi lenne ha tanulnál rá a próbálkozás helyett? Nyilván kaptál valami anyagot belépéskor.
Egyébként milyen cég ez, ahol ennyit b/szakodnak egy gyakornokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!