Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem tudok átmenni gyakornokként?

Nem tudok átmenni gyakornokként?

Figyelt kérdés

Felvettek egy céghez gyakornoknak,és van náluk első nap egy beléptető vizsga.

Egyszerűen nem tudok rajta átmenni. 80%-tól van meg és nem tudok 70%nál jobbat írni. Már mindent próbáltam,próbáltam kidolgozni az előző kérdéseket,de mindig újakat ad,teljesen másokat. Már kb 4.re töltöttem ki és nem lesz sehogysem 80%.

Mit tudok ilyenkor tenni? Valami tipp? Szóljak valakinek,vagy mit tegyek?

Egyénként ilyen belső szabályzatokból van a vizsga,németül.

Az egész hétvégémet,húsvétomat ezzel töltöttem,de így sincs eredménye..+ az egyetemre is kéne zhra készülnöm és beadandót írnom.

Tanácstalan vagyok.

21F

2021. ápr. 4. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
41%

Engedd el, ha hulye vagy hozza nem erdemes kinlodnod :)

Legyel takarito

2021. ápr. 4. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem tanulod meg a belső szabályzatokat akkor?
2021. ápr. 4. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Elég hihetetlen, hogy egyetemre tudsz tanulni, egy cég beléptető vizsgáját, amit minden ott dolgozó sikeresen elvégzett, nem tudod 80%-osra megírni. Valami nem stimmel... Hogy fogod elvégezni így az egyetemet, ha egy egyszerű céges tesztet nem tudsz megcsinálni? A beléptető vizsgára a kérdések valahonnan jönnek, van valami tananyag, azt tanuld meg.

Korábban is az volt a kifogásod, hogy "rengeteg" teszt van meg egyetemre kell tanulnod. Kifogások vannak azt látni. Azt az időt, amit a gyk-ra írással töltesz, inkább töltsd tanulással.

2021. ápr. 4. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Mi lenne ha tanulnál rá a próbálkozás helyett? Nyilván kaptál valami anyagot belépéskor.

Egyébként milyen cég ez, ahol ennyit b/szakodnak egy gyakornokkal?

2021. ápr. 4. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
inkább egy értelmes szakmát tanultál volna ki ahelyett hogy vagánykodsz a tucategyetemmel, meg is van az eredménye
2021. ápr. 4. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen kreténkedésről még nem is nagyon hallottam. Képükbe röhögtem volna aztán kereshetnének mást ha nekem kellene semmitmondó teszteket kitölteni. Csak van valami írott anyag hozzá azt seggeld be aztán helló.
2021. ápr. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!