Érdemes marketing területen tervezni ha nem érzem magam túl kreatívnak?
Figyelt kérdés
Majdnem végzős kereskedelem és marketing szakos hallgató vagyok, jelenleg egy multinál vagyok HR gyakornok (képzések szervezésével foglalkozok) a munka tetszik, de érdekelne az employer branding, social media is, ami kicsit hr és marketing mix lenne.
Az a gondom, hogy nem érzem magam egy kretaív embernek.
Multinál mennyire kell a marketinghez ez a készség?Tanulható?Vagy a marketingnek is van sok "betanulhatóbb" része?
A HR terület jó nagyon, jó lehetőségek vannak benne, de mégiscsak marketinget tanultam (elméletben 😀) és jó lenne kipróbálni.
2021. ápr. 3. 23:09
1/2 anonim válasza:
Az a gond hogy HR-esként kb. bárki dolgozhat, végzettségtől függetlenül.
Nem tudom így mekkora értéke van a munkaerő piacon.
2/2 anonim válasza:
A HR egy olyan terület, ahová akár mikor visszatérhetsz. A marketing ennél bonyolultabb. Ha befutsz, akkor nem tudod hová tenni azt a sok pénzt amit keresel, nehéz ugyan kiemelkedőnek lenni. Ha viszont abbahagyod, akkor vége... Kezdheted előröl. Nem veszítesz semmit ha kipróbálod... Aztán max visszatérsz a HR-hez, ha nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!