Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes marketing területen...

Érdemes marketing területen tervezni ha nem érzem magam túl kreatívnak?

Figyelt kérdés

Majdnem végzős kereskedelem és marketing szakos hallgató vagyok, jelenleg egy multinál vagyok HR gyakornok (képzések szervezésével foglalkozok) a munka tetszik, de érdekelne az employer branding, social media is, ami kicsit hr és marketing mix lenne.

Az a gondom, hogy nem érzem magam egy kretaív embernek.

Multinál mennyire kell a marketinghez ez a készség?Tanulható?Vagy a marketingnek is van sok "betanulhatóbb" része?

A HR terület jó nagyon, jó lehetőségek vannak benne, de mégiscsak marketinget tanultam (elméletben 😀) és jó lenne kipróbálni.

2021. ápr. 3. 23:09
 1/2 anonim ***** válasza:
35%

Az a gond hogy HR-esként kb. bárki dolgozhat, végzettségtől függetlenül.

Nem tudom így mekkora értéke van a munkaerő piacon.

2021. ápr. 3. 23:54
 2/2 anonim válasza:
50%
A HR egy olyan terület, ahová akár mikor visszatérhetsz. A marketing ennél bonyolultabb. Ha befutsz, akkor nem tudod hová tenni azt a sok pénzt amit keresel, nehéz ugyan kiemelkedőnek lenni. Ha viszont abbahagyod, akkor vége... Kezdheted előröl. Nem veszítesz semmit ha kipróbálod... Aztán max visszatérsz a HR-hez, ha nem jön be.
2021. ápr. 4. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!