Mennyi az átlagos nettó fizetésed?
Nettó 260. Eddig nettó 207 volt, most emeltek januártól rajta.
Óvónő vagyok, 33 éves, 12 év munkaviszonnyal.
"nettó 420 elégedett lennék"
Dehogy lennél. Fél év de nagyon max 1 év és már többre vágynál. De ez így természetes.
Nekem is volt sorba, hogy 200-300-400-500-rol álmodoztam. Most már 600 környékén lesz a fizu (adókedvezmény miatt végül is 600nal több is de azt nem számoltam bele) és mindig álmodozik az ember egy kicsit többről.
Jelenleg csed-en vagyok, így nettó 510 ezer.
Amikor dolgoztam, nettó 370 ezer
Utolsó: gratulálok!
Fura hogy így van, legalább az allam fizet ha szulsz.
Érdekes en pont kimaradtam mert 6hos volt amikor bevezették a teljes fizu lehetőségét, de igyis nagyon elégedett voltam amit akkor kaptam.
#143: jól teszed én is felmondtam, bár nem csak a fizu miatt.
Most jobbak a munka körülmények, barátságosabb, segítőkészebbek a kollégák és a fizu 500 helyett itt 700 körül van.
Féltem váltani, nagyon féltem de nem bántam meg eddig.
811000 nettó az idei átlag keresetem, de azért ehhez kell havi 1-2*12 óra túlóra is. Átlag havi 192 órát dolgozok, és emellett van 14-15 nap szabad napom.
Nem érdemes máshogy számolni, mert folyamatos 12 órában dolgozok, műszakvezetőként. +- 100-150000-es ingások lehetnek bene havi szinten.
Egyébként sosem vagyok elégedett a fizetésemmel, mindig többet akarok. Nagyobb béremelést mindig csak munkahely váltással tudtam elérni, átlagosan 2-3 év után mindig távozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!