Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A táppénzt hogyan számolják...

A táppénzt hogyan számolják és mikor kapom meg?

Figyelt kérdés
A héten táppénzen voltam, kedden fogok menni először dolgozni. A munkabéremet már megkaptam azokért a napokért, amikor rendesen mentem. A táppénzes papíromért csak tegnap tudtam elmenni az orvoshoz, szóval csak kedden tudom eljuttatni a főnökömhöz. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben mikor fizetik ki a táppénzt? A következő havi béremhez fogják csatolni? Illetve nekem 13 nap betegszabadság jár, ezt automatikusan annak veszik, vagy nekem kell kérvényezni? Sosem voltam még beteg amióta dolgozok, így sajnos nem tudom hogyan működik.

2021. ápr. 2. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Automatikusan betegszabi lesz és jó eséllyel a következő havi fizuhoz csapják hozzá. Ha van a cégnél hóközi kifizetés, akkor előbb is megkaphatod.
2021. ápr. 2. 19:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :)
2021. ápr. 2. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!