Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Alkalmazottként itthon miért...

Alkalmazottként itthon miért csak az informatikusokat fizetik meg?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 07:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

@ 09:04

Érdekes, fizetésekkel kapcsolatos hisztikérdések tekintetében a "miért keresnek annyit az informatikusok után a második legnagyobb hiszti téma az hogy "miért kérhetnek el csillagászati összegeket a kétkezi szakik a munkájukárt"...

2021. ápr. 2. 09:08
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

#10 azert allit valotlansagokat, mert azt allitja, hogy "alkalmazottkent itthon csak az informatikusokat fizetik meg", holott ez nyilvan nem igaz.

En pl. fejleszto vagyok eleg jo fizuval es baratnom tobbet keres nalam penzugyi elemzokent.

2021. ápr. 2. 09:11
 13/28 anonim ***** válasza:
5%
10 es vagyok es nem ertem miert lettem leponzozva. En szakerto vagyok ebben a temaban es latom hogy egy IT programozo vagy fejleszto brutto 1 milliot kap de diakkent is mar sokat keres. Viszont onmagaban erteket nem tud felmutatni mert nem tud mondjuk gazt szerelnj vagy szivsebeszeti muteteket vegrehajtani mivel nem az a szakterülete. Ellentetben egy kezdo orvossal aki kap joesetben is netto 300-400 ezret egy mentoorvos meg ennel joval kevesebbet megis eleteket mentenek. Tehát amit irtam a 10 valaszomban hogy azerr keres egy infos tobbet mert ellustultak az emberek es szeretik nyomkodni az okostelot meg alkalmazasokat.
2021. ápr. 2. 09:13
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
#13 jogos, az orvosi gepeket is orvosok programozzak, semmi szukseg a fejlesztokre, zsenialis meglatas.
2021. ápr. 2. 09:19
 15/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem szakértő vagy, csak ostoba, mint a föld.

Az ITsek nem azért nyert teret, mert az emberek ellustultak, hanem mert egységnyi idő alatt mindenki a lehető legtöbbet akarja termelni, meg mert annyi adat termelődik, amit az emberi agy már nem képes kezelni. Képzeld el mondjuk a bankodat, ha azon múlna, mennyi pénzed van, hogy a bankos kisasszony emlékszik-e a legutóbbi számlaegyenlegedre. Még ha nem is lustult el, akkor sem életszerű.

2021. ápr. 2. 09:23
 16/28 anonim ***** válasza:
4%
15 os ez nem igy van. Az hogy mindent automatizalnam meg automatizaltak amihez elengedhetetlen egy programozo ügye de ehhez ahhoz vezet hogy kevesebb munkaero kell hiszen egy gép jobban teljesit mint 10 ember mondjuk. És pont ezaz hogy a legtöbbet akarnak termelni ezért fizetnek többet egy IT-snek. Ezzel én maximálisan egyetértek. De attól még semmivel sem kulonb egy mas embernel akinek mas szakterulete van. A kerdezo azt kerdzte hogy miért keres tobbet egy alkalmazott infos. Ezert mert szukseg van rajuk de ugyanugy szukseg van orvosokra hiaba dolgoznak programozo altal letrehozott gepeken ahogy szukseg van tuzoltokra vagy pekekre vagy akarmi masra megis az van meg mindig hogy az atlagfizu 300 ezer ft amit ugy kell erteni hogy egy IT-s keres nondjuk brutto 1 milliot egy barmilyen mas szakteruleten levo ember meg keres netto 250 ezret.
2021. ápr. 2. 09:32
 17/28 anonim ***** válasza:
5%
De javaslom akkor ha így gondolkodtok meg gondolkodunk mennyen mindenki infosnak és akkor senki sem fog jol keresni mert sok lesz beloluk es akkor mas jellegu munkat meg szinten nem fogja mas elvegezni mert nem lesz rá ember. Elobb utobb ez lesz hiszen rengeteken tanulnak infosnak es kesobb ebbol is tultelitettseg lesz vagyis ha sokan lesznek akkor lecsokkennek a fizetesek is. Mindig azt fizetik meg legjobban ami éppen hiány szakma és szükség van rájuk az embereknek.
2021. ápr. 2. 09:37
 18/28 anonim ***** válasza:
69%

@09:37

Ez történik manapság, mindennki infósnak akar elmenni hogy "kattingatással keresse a milliókat". Csak tudod hol bukik be az elméleted? Hogy a versenyzők nagy részéről kiderül hogy segghülye hozzá. Így nem valószínű a telítődés, csak a jobban tudnak fennmaradni.

2021. ápr. 2. 09:44
 19/28 anonim ***** válasza:
73%
*jobbak
2021. ápr. 2. 09:44
 20/28 anonim ***** válasza:
89%
Tudod mi fog telítődni? A szakmunkás piac. Mert a burkolást egy hülye is meg tudja tanulni két év alatt, egy értelmes ember meg egy 10 perces YouTube videóból. A programozáshoz meg az aspiránsok 70 százaléka hülye. Talán 20 százalékuk még elhelyezkedik a szakma kevésbé jól fizetett részén. A többi leves.
2021. ápr. 2. 09:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!