16 évesen mibe érdemes befektetni?
Figyelt kérdés
16 évesen milyen befektetéseket tudtok ajánlani ami remek kezdet ahhoz, hogy megalapozzam a jövőm vagy egy kis plussz pénzre tegyek szert? Tőzsdével még csak most ismerkednek szóval nem részvény befektetésekre gondolok. Add oda anyukádnak a pénzed meg hasonló vicces dolgokat mellőzzük normális válaszokat várok!!2021. márc. 31. 12:57
2/34 anonim válasza:
Magadba!
Ennyi idősen szerintem az a fontos, hogy minél versenyképesebb tudást szedj össze. Ettől függ az, hogy milyen esélyekkel indulsz majd, amikor pár év múlva kilépsz a munkaerő piacra.
3/34 anonim válasza:
Különórák, nyelvórák, nyelvvizsga, jogosítvány, effélék...
6/34 A kérdező kommentje:
Sok helyről hallottam , hogy a tanulásba fektessem és oda is szoktam nem hiába készülök nyelvvizsgázni, de most olyanokra gondolok amiből pénzt tudok keresni
2021. márc. 31. 13:39
8/34 anonim válasza:
Én fiatalabb voltam, mikor Bitcoinba fektettem. Ennek 10 éve. Elhiheted, hogy nem bántam meg. :)
9/34 anonim válasza:
@13:45
Ja csak tedd hozzá, hogy 10 éve még megcsinálhattad, hogy relatíve gombszemekért vettél bitcoin, ma meg hawai-dizsi, de ha ma veszel gombszemekért bitcoint, az már nem fog akkorát robbanni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!