Mi a véleményetek a belső építész és a lakberendező munkáról?
milyen szempontból?
kereseti lehetőségek, vagy más?
Jó dolog szerintem, kreatív munka. A baj az hogy nem hinném hogy a te ötleted alapján kellene bármit is kivitelezni, ha már felkérnek egy projektre, hanem amit megálmodik a tulaj kellene kivitelezni.
És akkor még benne van az, hogy ha mégis rád bízza, megcsinálod, költöd a pénzét, végül nem tetszik neki, akkor aztán csinálhatsz akármit, rádveri hogy nem is értesz hozzá... Lakberendezőt se az értelmesebb gazdagja fogad, ezt figyelembe kell venni, inkább aki villantani akar.
Lehet csak én látom ilyen borúsan sötéten, de szerintem az elitosztály már csak ilyen.
Magyarországon nem hiszem, hogy lenne értelme, ilyen dolgokat egy nagyon-nagyon szűk réteg engedhet magának sé meg szűkebb az a réteg, aki meglátná és úgy gondolná, hogy ezeknek van egyáltalán értelme (főleg a lakberendezésre gondolok).
A legtöbben még szakembert sem hívnak, inkább maguk csinálják meg még a lakásukat, házukat is és hozzáteszem jogosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!