Mégis hogyan kéne munkát találnom?
Befejeztem az iskolát, leérettségiztem. Mihelyst a kezembe fogtam, munkakeresésnek álltam. (Pont itt toppant be a korona első hullámának csúcsa.) Továbbtanulás nem jöhetett szóba.
Az elmúlt lassan 1 évben 150+ jelentkezést biztosan leadtam (van, ahova többször).
Összeszámoltam. 8 helyről hívtak összesen. Abból 3 interjú lett, ahol nyíltan kijelentették, hogy pályakezdőségem miatt a sor végén vagyok, majd tapasztaltakat választottak. További 4 hívásnak a lényege: csak érdeklődtek, biztosan pályakezdő vagyok-e...mivel igen, nem kellettem. Egyetlen egy pályázatból lett 2 próbanapom, ahol imádtak az emberek...de jelentkezett egy tapasztaltabb, aki tudta kezelni a pénztárgépet. (2 nap után még zárni nem tudtam teljesen egyedül.) Így a főnök őt vette fel, mivel engem meg kellett volna tanítania a használatra, illetve felügyelnie kellett volna.
2 gyárba ismerősök beajánlottak mondván, ez tuti meglesz...sosem kerestek.
Hogyan kéne munkát találnom? Tapasztalatot kéne szereznem...de azt csak akkor tudok, ha felvesznek.
Mielőtt megtámadtok, hogy csak érettségim van...itt a legtöbbeknek az sem. A tapasztalat dominál. Minnél több oldal az önéletrajzod, annál nagyobb az esélyed. Kiemelten, ha ajánlanak.
Valamint hozzáteszem...az összes ismerősöm ajánlattal, közvetlen ismertséggel szerzett munkát...így nem tudom, mit tehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!