Mégis hogyan kéne munkát találnom?
Befejeztem az iskolát, leérettségiztem. Mihelyst a kezembe fogtam, munkakeresésnek álltam. (Pont itt toppant be a korona első hullámának csúcsa.) Továbbtanulás nem jöhetett szóba.
Az elmúlt lassan 1 évben 150+ jelentkezést biztosan leadtam (van, ahova többször).
Összeszámoltam. 8 helyről hívtak összesen. Abból 3 interjú lett, ahol nyíltan kijelentették, hogy pályakezdőségem miatt a sor végén vagyok, majd tapasztaltakat választottak. További 4 hívásnak a lényege: csak érdeklődtek, biztosan pályakezdő vagyok-e...mivel igen, nem kellettem. Egyetlen egy pályázatból lett 2 próbanapom, ahol imádtak az emberek...de jelentkezett egy tapasztaltabb, aki tudta kezelni a pénztárgépet. (2 nap után még zárni nem tudtam teljesen egyedül.) Így a főnök őt vette fel, mivel engem meg kellett volna tanítania a használatra, illetve felügyelnie kellett volna.
2 gyárba ismerősök beajánlottak mondván, ez tuti meglesz...sosem kerestek.
Hogyan kéne munkát találnom? Tapasztalatot kéne szereznem...de azt csak akkor tudok, ha felvesznek.
Mielőtt megtámadtok, hogy csak érettségim van...itt a legtöbbeknek az sem. A tapasztalat dominál. Minnél több oldal az önéletrajzod, annál nagyobb az esélyed. Kiemelten, ha ajánlanak.
Valamint hozzáteszem...az összes ismerősöm ajánlattal, közvetlen ismertséggel szerzett munkát...így nem tudom, mit tehetnék.
#17 Ismerős?
#18 Miből fizettem volna a jogsimat...? Ezért is keresek munkát. Jogsi, kocsi, stb.
#19Tanultam programozást 3 évig, de sosem ment. Ezt nagyon sajnálom, mert mindig érdekesnek találtam. És beszélek idegenynyelvet.
#20 Jelenleg nincs felvétel, naponta nézem a hirdetéseket.
Gyagyások ezek,már csak ennyit tudok rá mondani.
Ezt a kötelező részt hallottam már,de nem hiszem el.
#29 KÖSZÖNÖM! Annyian írják, hogy jogsim van-e, tanuljak, stb...miből? Nem lusta vagyok. El szeretnék sok mindent érni, teszek is érte annyit, amennyi tőlem telik. Ráadásul kisvárosban élek. Lehetőségnől sincs sok. Tehetetlen vagyok.
Pont ma szólt egy ismerősöm, hogy lehet üresedés lesz a gyárban, ahol dolgozik. Most például ebben reménykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!