Fiatal pályakezdők faluhelyen mezőgazdasági munkára mekkora bért szeretnének?
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 09:11
11/33 anonim válasza:
Milyen karrierutak vannak a te megavállalatodnál? Vezetői, szakmai, projektvezetés?
12/33 A kérdező kommentje:
Mezőgazdasági, könnyű fizikai munka!
A lojális embereim gépeken is dolgoznak szóval azt még könnyű fizikainak se nevezném!
2021. márc. 27. 09:37
13/33 A kérdező kommentje:
Aki karrierre vágyik az nyilván nem itt fog maradni hanem elmegy Pestre! Vagy vállalkozik mint én, próbálkoztak már páran, de nem olyan egyszerű ez!
2021. márc. 27. 09:37
14/33 anonim válasza:
Te Döbrögi legalább nettó 2000 forint óránként azaz nettó 3206 hó azért már kapsz használható munkaerőt is
15/33 A kérdező kommentje:
Mond meg a megrendelőimnek hogy fizessenek 3x annyit és akkor lesz nettó 2000-es órabér!
2021. márc. 27. 09:42
17/33 anonim válasza:
Mond meg te nehogy már ez is más feladata legyen.
Ha meg nem tetszik amit fizetnek neked te is elmehetsz 600-700/ óráért gürizni.
Fordítva ülsz a lovon.
18/33 A kérdező kommentje:
Én elégedett vagyok azzal amit én kiveszek a cégből! Itt nem rólam szól a kérdés!
2021. márc. 27. 09:49
19/33 anonim válasza:
Hat netto 140ert biztos nem mennek el dolgozni hozzad. Megalazoan keves. Ha meg nem kifejezetten szakmunka, tokmind1 h valaki palyakezdo e vagy sem.
20/33 anonim válasza:
Az álíltólagos dolgozóidnak kevés a pénz. Ezt már átbeszéltük vagy tucatszor, hiszen minden hétvégén menetrend szerint itt vagy, és sopánkodsz, hogy keveslik a pénzt. Akkor nyilván kevés. Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!