Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidékről Budapestre költözésné...

Vidékről Budapestre költözésnél ti hogyan oldottátok meg a munkát?

Figyelt kérdés
Fel akarok költözni de nem tudom hogyan lehet megoldani, annyira sok interjúra nem tudnék elmenni mert mégis sokba kerül az utazás meg időigényes is. Ti mindig felutaztatok, vagy hogy alakult?

2021. márc. 26. 18:14
 1/8 A kérdező kommentje:
Vagy költözzek fel és hátha találok gyorsan munkát? Nekem ez tűnik a legegyszerűbbnek, csakugye kockázatos is valamennyire mert ki tudja mikor lenne munka és a szobát meg fizetni kellene közben.
2021. márc. 26. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Online tartja a legtöbb cég az interjúkat.

De amúgy felutaztam. Bár az első helyre felvettek, és csak annyit kérdeztek, mikor tudok kezdeni.

2021. márc. 26. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs ismerősöd véletlen pesten? Amúgy nehezen össze hozható, mert hiába lesz munkád, ha egyből nem találsz jó helyet magadnak :).
2021. márc. 26. 19:30
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 Van rokon, de ő csak egy kis szobát bérel így nem lenne rá szerintem esély, hogy ott legyek pár napig vagy ilyesmi ha erre gondolsz.
2021. márc. 26. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
En elobb koltoztem fel, en is csak szobat bereltem, es utana jartam interjukra. Ket interjun voltam, mindket helyre felvettek, kb az elso hetem volt csak tetlen, amig nem dolgoztam.
2021. márc. 27. 08:25
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Örülök, hogy akkor nem csak én gondolkozok így, remélem én is hamar a felköltözés után találok munkát.
2021. márc. 27. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Felutaztam az interjúkra, és amikor felvettek (a 3. hely), kivettem egy lakást. Már jóval előtte nézegettem lakásokat, hogy amikor majd sürgős lesz, tudjam, milyen környéken, milyen állapotúak vannak a nekem megfelelő árban. És persze nagyon nagy mákom volt az álláskereséssel és lakással is.

Szerintem az utazgatás még mindig olcsóbb (ha pl. heti egy-két interjúval számolsz) egy hónapra, mint ugyanúgy egy hónapra kibérelni, akár egy szobát is. Viszont ha helyben laksz, az biztonságosabb, mert akár már másnap tudsz kezdeni, és a hosszú utazásokat is megspórolod magadnak.

2021. márc. 27. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ismerősöm akinél lakhattam, de így is 3 hónap volt mire találtam valamit. Én is így akartam volna ahogy Te is tervezed kérdező, hogy előbb költözök. De utólag visszatekintve feléltem volna minden pénzem még mielőtt találtam volna valamit. Ha vannak tartalékaid, költözz. De én inkább azt tanácsolnám, hogy előbb interjúzgass, most könnyebb a helyzet, ahogy írták előttem, online zajlik a legtöbb interjú most. Ha meg már meg van a munkahely könnyebb kiválasztani azt is hogy hova költözz.
2021. márc. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!