Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor utalják így a márciusi...

Mikor utalják így a márciusi fizetést?

Figyelt kérdés
A húsvét utáni első munkanap hatodika lesz. Közalkalmazott jogviszony, a szerződés szerint ötödikéig kell utalniuk a fizetést. Ápr. 2-6 között a fű sem fog nőni most. Tudja esetleg valaki hogy ebben az esetben csak hatodikán fognak utalni, vagy megkapjuk a fizetést elsején?

2021. márc. 25. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
április 10-ig kell
2021. márc. 25. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
logika alapján április 1
2021. márc. 25. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Cimborámék egy Borsod megyei város tankerületében dolgoznak. Nekik azt mondta a főnök, hogy megkapják csütörtökön 1-én.
2021. márc. 25. 12:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Törvényi rendelkezés hogy 5-ig, és szerződés szerint is. Ez biztos.

Akkor marad az ősrégi bizonyosság, majd akkor lesz fizetés ha a számlán rajta van 😂 azért kíváncsi vagyok mit írtok . Köszönöm!

2021. márc. 25. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csutortokon megkapod
2021. márc. 25. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezesetben április 1, de ez mindig így van, hogy x nap, vagy az azelőtti utolsó munkanap.
2021. márc. 25. 15:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, én is ebben bíztam hogy kellene ebben az esetben az első munkanapon, de elbizonytalanodtam mivel elvileg 2 ledolgozott munkanap kell a fizetés utalásához, de lehet tévedek.
2021. márc. 25. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Április elején a március havi munkáért járó bért kapod meg, így teljesül a 2 ledolgozott munkanap. A fizetés hónapjában nem kell eltelnie 2 munkanapnak.
2021. márc. 25. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!