Netto 230e fizu jónak számít férfiként? Dél-Magyarország.
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 19:41
21/31 A kérdező kommentje:
20as ez jó kérdés. Az a minimum, hogy a rezsit meg a kaját fizetem. Az albit pénzkidobásnak tartom. Az álmom egy saját ház kis kerttel.
2021. márc. 25. 09:03
22/31 anonim válasza:
20. Az egyik legjobb barátom edző, tanár (nem sima iskolai).
Ő is a szüleivel lakik és pl a 330 ezres fizetéséből kajára, rezsire és a saját kiadásaira 80 ezer forintot költ és a többit, 250 ezer forintot félreteszi. Neki nem csórók a szülei, a kajába, rezsibe nyilván jelképesebben ad bele, mondjuk 40 ezret, miközben a fogyasztása lehet 60 ezer. Direkt minimalista módon él most pár évig, hogy sokat félretehessen, mert ha nem Pesten élsz akkor ha összegyűjtesz 3 év alatt 9 millió forintot azzal itt vidéken már lehet valamit kezdeni pl erős önerőnek számít.
23/31 anonim válasza:
Mennyi pénzt adsz a barátnődnek? Ez csak ideiglenes, vagy mindig is adtál neki?
24/31 anonim válasza:
Idővel gondolom a barátnőd anyagi helyzete is javulni fog és nem fog kelleni adni neki havi 60 ezret... Szerintem nem gond ha a szülőkkel élsz, legalább adsz bele a rezsibe plusz kajába, szóval nem vagy ingyen élő. Szeged környéki településen azért lehet már venni házat 15-20 millióért is, ennek az önerejét nem nehéz összeszedni pár év alatt, főleg ha idővel barátnőd is hozzá tud majd járulni.
25/31 anonim válasza:
Bocs, most látom, hogy nem te adsz 60 ezret a párodnak, hanem ő keres annyit.
Bár gondolom, nem havi 10 ezerrel egészíted ki a keresetét..
26/31 A kérdező kommentje:
Kb 40el egészítem ki. Ő nem hiszem, h fog beleadni, legföljebb nem kell majd kiegészítenem. De most sokan elvesztették a munkahelyüket. De így is haladok azért, havi 100at félreteszek.
2021. márc. 25. 12:33
27/31 anonim válasza:
Budapesten egy betanított munkás ennyit kap, itt Bp-én csak annyit mondanak gyí gyí emiréc repülő induljon dubajba, nettó 3-400 nettós fizuk vannak.
28/31 A kérdező kommentje:
Persze, csak a betanított munkás elfárad nap végére, én meg tök kipihent vagyok. És mégegyszer írom, dél-Mo.
2021. ápr. 5. 11:49
29/31 anonim válasza:
Ja igen kétkezi munkától pesten is menekülnek az emberek. Vidéken ahol meg sem fizetik max 150 nettót egy kétkezi munkásnak az miért dolgozik,.
30/31 anonim válasza:
Hát figyelj kérdező. Laza irodai munkakör, gondolom se szellemileg, se fizikailag nem fáraszt le. Szerintem ez olyan elmegy kategória. Luxus nyaralás nem jön ki belőle, de azért éhenhalni sem fogsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!