Miért sírnak a multimilliomos vállalkozók?
Ki mondta, hogy sajnálni kell? Ignoráld őket és kész, meg van oldva.
2021. márc. 22. 14:33
2/24 A kérdező kommentje:
Jah csak a híradóba is megy az önsajnálat, hogy be kellett zárni meg milyen rossz a vállalkozóknak meg stb... Megy az önsajnálat, közbe megy az alkalmazottak vannak bajba nem a vállalkozók. Akik évek óta vállalkozók nekik rengeteg megtakarításuk van, őket nem is érinti a dolog, vagyis abban, hogy most nem tudnak havi milliókat keresni
Akkor ne nézz híradót. Sokkal értelmesebben is tudsz informálódni. Kezdem azt érezni, hogy valamennyi irigység is megmutatkozik nálad.
2021. márc. 22. 14:39
4/24 A kérdező kommentje:
Van irigység is, hiszen ki ne akarna multimillomos lenni, én mikrovállalkozóként szenvedek de mégse sajnáltatom magam.
Csak kíváncis voltam kinek mi a véleménye erről
De ez a multimilliomos kifejezés miért számít ennyire nagy teljesítménynek? Jó, forintban rengetegnek tűnik az egymillió, de euróban mégis csak 3 ezer környékén van, ami normálisabb országokban egy jó fizetésnek számít. Magyarországon a milliárd az, ami számít.
2021. márc. 22. 14:45
6/24 A kérdező kommentje:
A multimilliomos szó a több 100 milliós vagyonra értendő a milliómos szó pedig az olyan 50 milliós vagyon fölött van. Az 1 millió forintos vagyon soha nem számított se milliomosnak se gazdagnak
7/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt az 1 milliós dolgot nem is értem, valami gond lehet az értelmezéseddel. Neked multimilliomosnak számít akinek van 1 millió KP-ja?
Nem, a multimilliomos azt jelenti, hogy több, mint 2 millió forintja (vagy más valutája) van.
[link]
2021. márc. 22. 14:48
9/24 A kérdező kommentje:
Elolvastad amit linkeltél?
"A milliomos családnak két autója is van. A milliomos üzletember havonta akar több milliót keresni."
A milliomos szó hallatán senkinek nem az jut eszébe akinek van 2 millió forintja, mert az semmi.
A multimilliomos az akinek van 100 millió vagyona
10/24 A kérdező kommentje:
Fölösleges ezen vitatkozni, nem értesz hozzá ennyi.
Ha neked a milliomos szó hallatán egy olyan személy ugrik be akinek van 1 milliója és a multimilliomos szó hallatán az akinek van 2, akkor Magyarország a multimilliomosok hazája...
Kapcsolódó kérdések: